Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bareikis otrais Sentluisas maratonā

Jānis Pārums

Bareikis otrais Sentluisas maratonā
Artūrs Bareikis

Latvijas skrējējs Artūrs Bareikis svētdien izcīnīja otro vietu Sentluisas "Rock'n'Roll" maratonā, sasniedzot jaunu personisko rekordu (2:29:23) un tikai divas sekundes zaudējot uzvarētājam.

Lielāko daļu distances Bareikis atradies ceturtajā pozīcijā. Distances pirmo pusi viņš veica 1:15:16, bet pēc tam kāpinājis tempu, otro pusi noskrienot par vairāk nekā minūti ātrāk. Tas ļāvis pakāpties par divām pozīcijām augstāk un nopietni pacīnīties par uzvaru ar Koriju Fergusonu, kurš tomēr panākumu nosargājis, izrādoties divas sekundes ātrāks. Jāpiebilst gan, ka distances 32.kilometrā Bareikis no viņa atpalika aptuveni divas minūtes.

Pats sportists atzina, ka ir apmierināts ar sasniegto rezultātu, taču vienlaikus neslēpa sarūgtinājumu, ka līdz uzvarai pietrūcis tik maz.

Sentluisas "Rock'n'Roll" maratons

VietaSkrējējsValstsRez.
1.Korijs FergusonsASV2:29:21
2.Artūrs BareikisLatvija2:29:23
3.Ēriks ValorsASV2:29:41

Izmantotie resursi:
running.competitor.com