Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bolts turpinās sadarbību ar "Puma" līdz 2016.gadam

Jānis Pārums

Bolts turpinās sadarbību ar "Puma" līdz 2016.gadam
Useins Bolts
Foto: Stella Pictures/Scanpix

Seškārtējais olimpiskais čempions, titulētais jamaikiešu sprinteris Useins Bolts pagarinājis savu līgumu ar sporta zīmolu "Puma" līdz 2016.gadam, vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Bolts ar "Puma" sadarbību uzsāka jau 2002.gadā, kad Boltam bija tikai 16 gadu. Tas notika pēc Bolta uzvaras pasaules jauniešu čempionātā, kas notika viņa dzimtenē Jamaikā. Vēlāk tika sasniegti arī visi lielie panākumi – seši olimpiskā čempiona tituli, astoņi pasaules čempiona tituli un vairākkārt laboti pasaules rekordi 100, 200 un 4x100 metru distancēs.

Iepriekš Bolts izteicās, ka pēc 2016.gada Rio olimpiskajām spēlēm var pamest sportu, tomēr vēlāk atzina, ka tas nav viņa galīgais lēmums. Katrā ziņā interesanti, ka līgums ar "Puma" pagarināts tieši līdz 2016.gadam.

"Kompānija "Puma" ir ar mani kopš pašiem pirmsākumiem. Viņi apzinājās mani talantu, kad biju pavisam jauns un vienmēr mani atbalstīja, īpaši grūtajos brīžos, kad cīnījos ar savainojumiem pusaudža gados. Esmu laimīgs, ka varu būt par daļu no "Puma" ģimenes un priecājos, ka varam turpināt sadarbību," sacīja Bolts, kurš triju gadu laikā par sadarbību ar "Puma" nopelnījis 10 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
Reuters