Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Torkildsens pieliek punktu sezonai, šogad vairs nestartēs

Jānis Pārums

Torkildsens pieliek punktu sezonai, šogad vairs nestartēs
Andreass Torkildsens
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējais olimpiskais čempions šķēpmešanā, norvēģis Andreass Torkildsens pieticīgo rezultātu dēļ nolēmis pielikt punktu šai sezonai. Torkildsens tādejādi nestartēs arī šajā nedēļas nogalē gaidāmajā Norvēģijas čempionātā.

Šī sezona Torkildsenam bija pagalam neveiksmīga. Ja pērnā gada pasaules čempionātā izcīnīto otro vietu norakstīja uz to, ka ne visās sacensībās var uzvarēt, tad olimpisko sezonu norvēģis izgāza. Eiropas čempionātā Torkildsens izcīnīja tikai ceturto vietu un šis starts kļuva par pirmajām lielajām sacensībām pēdējo deviņu gadu laikā, kurās viņš nekāpa uz goda pjedestāla. Olimpiskajās spēlēs Londonā slikti meta visi favorīti, taču Torkildsens nostartēja vēl pieticīgāk – tikai sestā vieta. Pēc tam norvēģis nolēma startēt Dimanta līgas posmā Stokholmā, kur palika... pēdējais (10. vieta). Pēc šādas neveiksmes Torkildsenam nebija ne mazāko šaubu, ka sezonai jāliek punkts.

"Stokholmā vēlējos izlabot tās tehniskās kļūdas, kuras pieļāvu Londonā, taču nespēju veikt korekcijas savā metienā un viss palika kā bija... Zinu, ko darīju nepareizi, bet negribu vairs mocīt savu ķermeni. Tagad sezonai esmu pielicis punktu un koncentrēšos uz to, lai nākamgad nostartētu veiksmīgāk. Šīs sezonas mērķus neesmu sasniedzis, ar uzrādītajiem rezultātiem neesmu apmierināts. Tagad man ir divarpus lieki mēneši [atpūtai]. Trenēšos kā agrāk," sacīja Torkildsens.

Jāpiebilst, ka šajā izteikti neveiksmīgajā sezonā Torkildsens neuzvarēja nevienas sacensības. Viņa sezonas labākais rezultāts (84.72) ir sliktākais pēdējo deviņu gadu laikā. Sezonas rangā norvēģis ieņem tikai desmito vietu.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-24 17:54, pirms 12 gadiem
Jā, nebija šis viņa gads.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-24 18:08, pirms 12 gadiem
Ja vins būtu latvietis tad komenāros sen būtu apēsts un iznīcināts,ta pat,kā mūsējie šķēpmetēji.
Nakošsezon viss būs okidoki un metīs atkal ap 85-90m robežās.Kaut gan viss ir saprotams,9 gadi elitē.Kādu dienu tomēr var neiet,tā,ka viss okidoki!
jou
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-08-24 18:57, pirms 12 gadiem
jutējs... rakstīja: Ja vins būtu latvietis tad komenāros sen būtu apēsts un iznīcināts,ta pat,kā mūsējie šķēpmetēji.
Nakošsezon viss būs okidoki un metīs atkal ap 85-90m robežās.Kaut gan viss ir saprotams,9 gadi elitē.Kādu dienu tomēr var neiet,tā,ka viss okidoki!
jou
Norvēģijas tūrists tagad čikst
tā tev patiks?

  +1 [+] [-]

, 2012-08-25 09:02, pirms 12 gadiem
Kāpēc Atēnu OS varoņi šogad nenostartēja,kā nākas?Mikrotraumas...