Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Jamaikas vadošos vieglatlētus neielaiž stadionā, aizved uz dopinga pārbaudēm

Jānis Pārums

Jamaikas vadošos vieglatlētus neielaiž stadionā, aizved uz dopinga pārbaudēm
Asafa Pauels
Foto: AFP/Scanpix

Neparastā situācijā šonedēļ bija nokļuvuši 14 Jamaikas kluba MVP vieglatlēti, starp kuriem bijuši arī olimpisko spēļu un pasaules čempionāta medaļnieki Šellija Anna Freizere Praisa, Bridžita Fostere Hiltone, Melānija Vokere un Asafa Pauels.

Kas vieglatlēti agrā rīta stundā devušies uz stadionu, kurā vajadzēja notikt treniņam, viņi nav laisti iekšā, lai gan klubam ir vienošanās ar kompāniju Independence Park Limited par stadiona izmantošanu treniņiem sešas reizes nedēļā.

Pie stadiona bijuši arī Jamaikas Antidopinga aģentūras pārstāvji, kas bija ieradušies, lai aicinātu vieglatlētus uz dopinga pārbaudēm. Dopinga testi gan tika veikti turpat stadiona telpās. Neapmierinātību ar aģentūras pārstāvju rīcību pauda treneris Pols Frensiss, kurš vēlāk izdevumam "Jamaica Observer" atzina: "Vieglatlēti nevarēja trenēties, jo tie idioti [antidopinga aģentūras pārstāvji] nevar brīdināt par savu vizīti dienu iepriekš." Treneris tāpat pauda pārliecību, ka sportisti varēja tikt pārbaudīti pēc nevis pirms treniņa.

Izmantotie resursi:
.jamaicaobserver.com

  +1 [+] [-]

, 2011-04-24 21:22, pirms 13 gadiem
mja ja kadu piekers tad "tie idioti" dorisi vien virs nebus idioti bet kadam vajdzes smagi taisnoties vai atvainoties..

  +3 [+] [-]

, 2011-04-24 21:25, pirms 13 gadiem
sportistiem jau "ēdienkarte" jāsastāda iepriekš saskaņojot Antidopinga aģentūru .Pamatots sašutums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-24 22:10, pirms 13 gadiem
2mliam rakstīja: un ja ari vinus panema uz parbaudem, tad tas neko nemaina, diezvai Powells uz setas machiem riitu shaibas, vai shpricetu kko, un tml.
šito joku vajadzeja pirms OS starta un PČ starta izdariit.
vaitad OS un PČ nav dopinga testu?

     [+] [-]

, 2011-04-24 22:11, pirms 13 gadiem
Mazliet pārvilkās rīta kāsīti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja