Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sākas "BigBank" Zelta līgas ziemas sezona, 1. posmā startēs 12 Latvijas sportisti

Jānis Pārums

Sākas "BigBank" Zelta līgas ziemas sezona, 1. posmā startēs 12 Latvijas sportisti
Lauma Grīva
Foto: Romualds Vambuts

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā sāksies "BigBank" Zelta līgas ziemas sacensību telpās pirmā kārta. No Latvijas dalībai šajās sacensībās reģistrējušies 12 sportisti.

Latvijas sportisti startēs kārtslēkšanā, augstlēkšanā, tāllēkšanā, 200 un 800 metru skrējienos, kā arī lodes grūšanā.

Kārtslēkšanā Latviju pārstāvēs Pauls Pujāts un Mareks Ārents, augstlēkšanā startēs Normunds Pūpols un Laura Ikauniece, tāllēkšanā – Lauma Grīva, Laura Ikauniece, Ņikita Paņkins, Elvijs Misāns un Māris Grēniņš. Zelta līgas sacensību skrejceliņā no Latvijas startēs Violeta Kolunova un Renārs Stepiņš 200 metru distancē un Dmitrijs Jurkevičs 800 metru distancē. Savukārt lodes grūšanas sacensībās piedalīsies Latvijas sportists Krišjānis Eikens.

Sacensības sāksies plkst.17.30 ar trīssoļlēkšanas sacensībām, bet pēdējais starts paredzēts plkst.19:55, kad uz starta izies 800 metru skrējiena dalībnieki.

"BigBank" Zelta līga ("BigBank" Kuldliiga) ir Baltijas lielākas vieglatlētikas sacensības, kas notiek Igaunijā. Vasarā sacensības notiek piecās kārtās, bet ziemā – trijās kārtās telpās. Šī ir jau septītā Zelta līgas sezona. Vairāk par "BigBank" Zelta līgu lasiet BIGBANK Kergejõustiku Kuldliiga

Informāciju sagatavoja:
Agnija Greiziņa

     [+] [-]

, 2012-01-24 11:57, pirms 13 gadiem
Imad Laabadi ari skries