Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

papildināts Rumbenieks jau astoto reizi kļūst par Latvijas čempionu soļošanā

Andrejs Siliņš

Rumbenieks jau astoto reizi kļūst par Latvijas čempionu soļošanā
Arnis Rumbenieks
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

16. aprīli Murjāņos norisinājās Latvijas čempionāts soļošanā, kur vīrieši sacentās 20 km, bet sievietes 10 km distancēs un par Latvijas čempionu 20 km distancē kļuva Arnis Rumbenieks.

Lai arī Arnim ir tikai 23 gadi, bet par čempionu viņš kļūst jau 8. reizi. Pa trim tituliem sportists ieguvis 50 km un 20 km distancēs, bet divi panākumi viņam 5 km distancēs.

Ļoti sīvā konkurencē ar olimpisko spēļu dalībnieku Igoru Kazakeviču pārāks tomēr izrādījās ventspilnieks, kurš distanci veica 1 stundā 29 minūtēs un 35 sekundēs savu tuvāko konkurentu apsteidzot par 7 sekundēm.

Šobrīd sportists atgriezies mājās no treniņnometnēm Slovākijā un Kirgīzijā un turpinās trenēties mūsu sporta bāzēs Ventspilī.

Jau trešo gadu pēc kārtas 10 000 m distancē par Latvijas čempioni kļuva Agnese Pastare (Ogre) ar personisko rekordu stadionā - 45:31 min., otrajā vietā viņas sīvākā konkurente Anita Kažemāka (Preiļi) - arī ar personisko rekordu (46:14), bet Latvijas čempionāta bronzas medaļa tika ogrēnietei Anitai Čuhnovai (52:57). Jaunietes soļoja 5 000 m un, lai gan uzvarēja lietuviete, Latvijas čempionātā pārliecinoši pirmā vieta ogrēnietei Ingai Rīterei (28:41).

Informāciju sagatavoja
Raitis Roze,
SIA Olimpiskā centra „Ventspils”
Mārketinga menedžeris
un
Georgs Gutpelcs,
soļošanas treneris

     [+] [-]

, 2011-04-19 14:00, pirms 13 gadiem
"pārāks tomēr izrādījās mūsu sportists"- Kazakevich ir kaads lietuvieties vai????

     [+] [-]

, 2011-04-19 14:31, pirms 13 gadiem
msture rakstīja: "pārāks tomēr izrādījās mūsu sportists"- Kazakevich ir kaads lietuvieties vai????
tas ir tik nenormaali tipiski ventspilniekiem shaadi rakstiit, ja jau vinji tik ljoti grib atskirties no parejas latvijas tad lai taisa savu republiku un miers. katraa zinjaa nevienaa citaa latvijas pilsetaa shaada pashslavinashana nav redzeeta, bet vpilij tas ir izteikti, kas zin, varbut aivars to speciaali liek dariit

un arii silins jau vareja paarlasiit relizi, bet vinjam jau ar tak patiik taa piejuuras pilseetele

  +1 [+] [-]

, 2011-04-19 14:52, pirms 13 gadiem
neviena vārda par sievietēm, kas sacentās 10 km. Neviena netika līdz galam?
Igors, šķiet, ir amatieris un pašdarbnieks, kas ieņēmis galvā vēlreiz tikt uz OS 50 km. Malacis. Rumbiņam paliek 20 km, tik jāizpilda norma un jābūt labākajam arī nākamgad.
Šis ir sports, kur tiek maukts nejēgā cauru gadu ar asinīm visos galos. Latvijas apstākļos tas ir grūti un varonīgi.

     [+] [-]

, 2011-04-19 17:19, pirms 13 gadiem
Apsveicu arni un visa cieņa viņam,ka vēl uztur tāu LV sporta veidu kā soļošanu Latvijā un ārpus tās. Paldies arī Igoram Kazakēvičam par izturību un tiekšanos
Kamēr LV ir uz izmiršanas robežas neviens jauns viņu vietā nebūs + arī tie džekiņi kuri bija pirms 5 gadiem. neatgriezīsies. Pie šīs vieglatlētikas savienības stūres kuri ir,lai kā viņi arī to vēlētos.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-19 17:21, pirms 13 gadiem
msture rakstīja: "pārāks tomēr izrādījās mūsu sportists"- Kazakevich ir kaads lietuvieties vai????
Mīnuss šī raksta autoram Nožēlojami!!!