Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Pistoriusu apsūdz apzinātā slepkavībā

Andrejs Siliņš

Pistoriusu apsūdz apzinātā slepkavībā
Oskars Pistoriuss, tiesas namā uzklausot apsūdzību
Foto: AFP/Scanpix

Slavenajam Dienvidāfrikas sprinterim Oskaram Pistoriusam, kurš Valentīndienā nošāva savu draudzeni, uzrādīta apsūdzība par apzinātu slepkavību, vēsta ārvalstu mediji.

Visu mīlētāju dienā pasauli pāršalca vēsts par traģēdiju izcilā dienvidāfrikāņu sportista Oskara Pistoriusa dzīvē - sprinteris, kurš tiek dēvēts arī par "ātrāko cilvēku bez kājām" un Londonas olimpiskajās spēlēs startēja ar kāju protēzēm, aiz neuzmanības mājās nošāva savu draudzeni. Pistoriuss it kā draudzeni noturējis par laupītāju.

Tiesa, ir daudz jautājumu, kas liek šaubīties par patiesajiem incidenta iemesliem, piemēram, kāpēc pret laupītāju būtu jāizdara četri šāvieni. Tāpat medijos tiek vēstīts par Pistoriusa it kā patieso dabu un atgādināts, ka sportistam bijušas fiziskas saķeršanās arī ar iepriekšējām draudzenēm.

Vienā no trim Dienvidāfrikas Republikas galvaspilsētām Pretorijā piektdien Pistoriuss stājās tiesas priekšā. Seškārtējam paralimpiskajam čempionam tika uzrādīta apsūdzība par tīšu, apzinātu slepkavību. Pats sportists ar medijiem nerunāja un arī tiesā palika klusēdams, vien ik pa laikam smagi noelšoties un šņukstot. Pistoriuss paliks apcietinājumā vismaz līdz 19. februārim.

Izmantotie resursi:
The Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-02-16 13:11, pirms 12 gadiem
No malas jau protams var gudri spriest, bet nu sajaukt draudzeni ar laupītāju un izšaut četrus šāvienus, skan ļoti dīvaini, lai neteiktu vairāk.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-16 14:00, pirms 12 gadiem
Ja shii zinja ir sporta portaalaa, vajag sportisku saturu. Pasaulee aatraakais amputants - februaara vasaras biatlonists. Citaadi taa ir parasta sadziives slepkaviiba.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-16 16:13, pirms 12 gadiem
njā, tā paiet pasaules godība- pirms pāris mēnešiem varonis, šodien...