Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Eiduka: "Kovalam vairāk nepieciešams padoms no malas"

Eiduka: "Kovalam vairāk nepieciešams padoms no malas"
Ainārs Kovals
Foto: Reuters

"Vadims pie manis trenējas no mazotnes, tāpēc viņa tehnika ir stabilāka. Aināram vairāk būtu nepieciešams padoms no malas," pēc šķēpmešanas sacensībām Atēnās, kur visu goda pjedestālu aizņēma latvieši sacīja Vadima Vasiļevska un Aināra Kovala trenere Valentīna Eiduka.

"Televīzijā redzēju divus Aināra metienus Atēnās. Jāsaka — tehniskais izpildījums varēja būt labāks. Šosezon sportisti iztikas pelnīšanas nolūkos gandrīz vairāk laika pavada lidmašīnā nekā treniņu laukumā. Vadims pie manis trenējas no mazotnes, tāpēc viņa tehnika ir stabilāka. Aināram vairāk būtu nepieciešams padoms no malas. Labi, ka pēc šīsnedēļas sacensībām būs vairāk laika, lai sāktu gatavošanos pasaules čempionātam Berlīnē. Plānojam izbraukt uz treniņnometni Ventspilī, prom no Rīgas saspringtā ritma."

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"


, 2009-07-15 08:51, pirms 15 gadiem
Vasiļevskim, atšķirībā no Kovala, pagājušā sezona bija kā atplūde (ar rūgtenām atraugām), tāpēc šosezon Vasiļevskis rāda nosacīti labāku sniegumu, jo ir atkal pēc kā tiekties, apliecināt sevi. Kovalam savukārt ir "piekabinājušās"dažādas blakus lietas: studiju lietas augstskolā, ģimenes lietas un nedaudz jau arī olimpiskā sudraba faktors (tāds profesionāls atslābums). Bet visu pa plauktiem saliks pasaules čempionāts, kurā viens no viņiem tiks pie medaļas, - jautājums tikai, kurš???
, 2009-07-15 09:21, pirms 15 gadiem
a varbūt abi?
, 2009-07-15 09:50, pirms 15 gadiem
nu beidzot izshaus Eriks Rags!
Noā Lailzs. Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules čempions 100 metru sprintā Lailzs kvalificējies Parīzes olimpiskajām spēlēm

Pašreizējais pasaules čempions 100 metru sprintā amerikānis Noā Lailzs kvalificējies 2024. gada Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Invida Mauriņa (priekšplānā) un Līga Velvere Latvijas čempionātā 800m telpās. Foto: Guntis Bērziņš.

Mauriņai ar personīgo rekordu uzvara Beļģijā 800m, Velverei Britu salās 2. vieta un SB

Veiksmīgus startus ārzemēs vakar aizvadījuši Latvijas vieglatlēti. SS "Arkādija" pārstāve Invida Mauriņa ar personīgo rekordu uzvarēja 800m Beļģijā, Līga Velvere (Metreons) šajā pašā distancē Britu salās ar sezonas labāko rezultātu Latvijā arī tika trijniekā, bet arkādietis Kristers Kudlis 1500m bija tuvu Latvijas junioru rekordam.
Gatis Čakšs. Foto: Guntis Bērziņš
1

Šķēpmetējs Čakšs un trīssoļlēcēja Lasmane izcīna trešo vietu Somijā

LETA. Latvijas šķēpmetējs Gatis Čakšs sestdien Espo "Motonet Grand Prix" sacensībās ieņēma trešo vietu, kamēr Rūta Kate Lasmane arī tika pie trešās vietas trīssoļlēkšanā.