Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Rīgā risināsies jaunatnes meistarsacīkstes vieglatlētikā

Andrejs Siliņš

Rīgā risināsies jaunatnes meistarsacīkstes vieglatlētikā
Daugavas stadions
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Nedēļas nogalē, 16. un 17. maijā, stadionā „Daugava” (Augšiela 1) notiks jaunatnes meistarsacīkstes vieglatlētikā, kurā par medaļām cīnīsies jaunieši divās vecuma grupās, lai sacenstos skriešanā, lodes grūšanā, tāllēkšanā, šķēpa, diska un vesera mešanā, kā arī trīssoļlēkšanā un augstlēkšanā.

Sacensības organizē, lai popularizētu vieglatlētiku jauniešu vidū, kā arī, lai noskaidrotu šīs sezonas labākos jaunos sportistus vieglatlētikā.

Sacensību sākums piektdien, 16. maijā plkst. 16.00, bet sestdien, 17. maijā plkst. 11.00. Pirmajā sacensību dienā sportisti sacentīsies 100 metru, 400 metru, 1500 metru skrējienā, kā arī tāllēkšanā, lodes grūšanā un šķēpa mešanā. Savukārt meistarsacīkšu otrajā dienā notiks cīņa par medaļām 200 metru, 800 metru, 3000 metru skrējienā, augstlēkšanā, diska un vesera mešanā, trīssoļlēkšanā, kā arī 100 un 110 metru barjerskrējienā.

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Sacensību rezultāti būs pieejami interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi

Stadionā laipni gaidīti sportistu līdzjutēji un atbalstītāji!

Informāciju sagatavoja
Indra Vilde
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta
sabiedrisko attiecību vadītāja