Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Torkildsens atgriezīsies ar startu 25. jūnijā Somijā

Jānis Pārums

Torkildsens atgriezīsies ar startu 25. jūnijā Somijā
Andreass Torkildsens
Foto: AFP/Scanpix

Pēdējo gadu pasaules vadošais šķēpmetējs Andreass Torkildsens, kurš 15.maijā Dimanta līgas posmā guva cirkšņa savainojumu, tikai tagad atsācis nopietnus treniņus un sacensībās atgriezīsies vien 25.jūnijā, sportists informēja savā Twitter profilā.

Savainojuma dēļ Torkildsenam nācās atsaukt gan plānoto dalību "Golden Spike" sacensībās Čehijā maija beigās, gan Dimanta līgas posmā viņa dzimtenes Norvēģijas pilsētā Oslo 9.jūnijā. Savā Twitter profilā Torkildsens otrdien atklāja, ka atsācis treniņus, bet viņa pirmais starts pēc savainojuma sadziedēšanas būs "Kuortane Games" 25.jūnijā Somijā.

"Šodien bija mans pirmais metienu treniņš pēc Šanhajā gūtā savainojuma. Šķiet, ka arī pēc mēneša pauzes manas spējas mest nekur nav pazudušas. Savainotā kāja jūtas arvien labāk," piebilda divkārtējais olimpiskais čempions.

Torkildsens, kura personiskais rekords ir 91.59 metri, šosezon metis "vien " 85.12 metrus, kas sezonas rangā viņam dod sesto pozīciju aiz latvieša Vadima Vasiļevska (88.22), vācieša Matiasa De Cordo (85.78), krieva Sergeja Makarova (85.33), soma Tero Pitkemeki (85.33) un čeha Petra Frīdriha (85.32). Devītais sezonas rangā ir pasaules junioru rekordists Zigismunds Sirmais (84.47).

  +2 [+] [-]

, 2011-06-14 20:31, pirms 13 gadiem
viņš ir unikāls ar to, ka - tad kad vajag - tad izšauj tā, ka neviens netiek klāt... cerams, ka manas prognozes par Vasiļevska ūdens pienešanu šim sportistam būs maldīgas... vismaz pats Vasiļevskis palīdz tā domāt...