Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Pistoriuss aiz pārpratuma nošāvis draudzeni

Jānis Celmiņš

Pistoriuss aiz pārpratuma nošāvis draudzeni
Oskars Pistoriuss
Foto: AFP/Scanpix

Pazīstamais dienvidāfrikāņu sprinteris Oskars Pistoriuss, kurš tiek dēvēts arī par „ātrāko cilvēku bez kājām” un Londonas olimpiskajās spēlēs startēja ar kāju protēzēm, aiz neuzmanības nošāvis savu draudzeni, vēsta ārzemju mediji.

Ceturtdienas agrā rītā Oskars Leonards Karls Pistoriuss savā mājā nošāvis kādu sievieti, kuru noturējis par zagli, kas ielauzies viņa mājoklī. Mediji vēsta, ka aiz pārpratuma nošautā sieviete ir sportista draudzene.

Policijas pārstāvji vēsta, ka Pistoriuss draudzeni sašāvis rokā un galvā, un no gūtajiem ievainojumiem sieviete mirusi. Sportists šobrīd ir apcietināts un tiks nopratināts.

Pistoriuss ir pasaules rekorda īpašnieks 100, 200 un 400 metru sprinta distancēs (T44 sporta klasē). Viņš sporto ar „Ossur” ražotām protēzēm un kļuvis par pirmo sportistu, kurš ar kāju protēzēm startējis olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
USA TODAY: Latest World and US News -...