Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Šebrle pēc nākamās sezonas beigs karjeru, nākotnē spēlēs golfu

Jānis Pārums

Šebrle pēc nākamās sezonas beigs karjeru, nākotnē spēlēs golfu
Romāns Šebrle
Foto: Pavel Mazáč, isport.blesk.cz

2004.gada Atēnu olimpiskais čempions un bijušais pasaules rekordists desmitcīņā paziņojis, ka pēc nākamās sezonas beigs karjeru. Nākotnē viņš cer piedalīties olimpiādē kā... golferis.

Savas karjeras laikā Šebrle divas olimpiskās medaļas (zelts un sudrabs), trīs pasaules čempionātu medaļas (zelts un divi sudrabi) un divas Eiropas čempionātu medaļas (divi zelti). Kopumā, rēķinot arī godalgas ziemas čempionātos, Šebrle izcīnījis 18 medaļas. Šebrle, kuram 26.novembrī apritēs 38 gadi, lielajā sportā ir vairāk nekā 20 gadu.

Nākotnē Šebrle vēlas nopietni pievērsties golfam, kas sākot ar 2016.gada olimpiādi būs olimpisko spēļu programmā. Čehs ar smaidu sacījis, ka labprāt piedalītos 2020.gada olimpiskajās spēlēs šajā sporta veidā.

"Šobrīd golfā profesionālā līmenī esmu nulle, taču es vēlos pamēģināt. Golfs man ļoti patīk, turklāt es ļoti ātri mācos," sacīja čehs.

Izmantotie resursi:
iSport.cz - Nejlepší sport na internetu