Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Privalova nepriecājas par sudrabu

Bijusī Olimpiskā čempione, Krievijas skrējēja Irina Privalova izteicās, ka nav īpaši priecīga par to, ka saņēmusi sudraba medaļu bronzas vietā, kas tika izcīnīta 2000. gada Olimpiskajās spēlēs Sidnejā 4x400 metru stafetē.

Toreiz Krievijas izlase izcīnīja bronzas medaļas, taču pēc tam, kad ASV skrējēja Meriona Džonsa pagājušajā nedēļā atzinās dopinga lietošanā, viņai tika atņemtas visas Sidnejā izcīnītās godalgas. Līdz ar to, krievietēm tagad pienākas sudraba medaļas. Pati Privalova gan nav īpaši priecīga par šādu pavērsienu.

"Nē, es neesmu īpaši priecīga saņemt šo sudraba medaļu bronzas vietā. Neesmu sajūsmā tikai tāpēc, ka Džonsas atzīšanās dopinga lietošanā ir liela traģēdija mūsu sportam," pastāstīja 39 gadus vecā Privalova.

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļā pazīstamā ASV skrējēja Meriona Džonsa atzinās, ka pirms 2000. gada Olimpiskajām spēlēm lietojusi dopingu. Sidnejā sportiste kopumā izcīnīja piecas medaļas - trīs zelta un divas bronzas. Šonedēļ Džonsa šķīrās no iegūtajām godalgām.

Izmantotie resursi:
www.reuters.com

     [+] [-]

, 2007-10-12 23:47, pirms 17 gadiem
Vai nu raksts uzrakstiits ar noziimi, ka visas lieto... Un Dzhonsa nedriiksteeja atziities, taapeec krieviete neapmierinaata...

Vai arii nepareizi iztulkots raksts..

  -1 [+] [-]

, 2007-10-16 06:30, pirms 17 gadiem
Manuprāt, ja Džonsa nebūtu lietojusi to dopingu,viņa bez tā būtu izcīnījusi visas zelta medaļas un tad Privalovai tur nebūtu ko žēloties..

     [+] [-]

, 2007-10-19 01:01, pirms 17 gadiem
Jā,Meriona Džonsa,Kelija Vaita,Džastins Getlins...kurš nākamais?