Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks starptautiskas sporta spēles bērniem un jauniešiem ar invaliditāti

No 12. līdz 13.novembrim Rīgā pirmo reizi norisināsies starptautiskās sporta spēles bērniem un jauniešiem ar invaliditāti, kurās piedalīsies sportisti no Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Sporta spēļu laikā notiks cīņa par medaļām trīs sporta veidos: vieglatlētikā, peldēšanā un boccia.

Otrdien, 12.novembrī Rīgas Nacionālajā sporta manēžā (Maskavas iela 160) no plkst.10:00 notiks sacensības vieglatlētikā, bet trešdien, 13.novembrī Rīgas Olimpiskajā sporta centra (Grostonas iela 6b) no plkst.10:00 dalībnieki sacentīsies peldēšanā un no plkst.12:00 boccia.

Sporta spēļu kulminācijas pasākums būs Latvijas Bērnu un jauniešu invalīdu sporta federācijas 20 gadu jubilejas sporta festivāls, kas notiks 13.novembrī no plkst.11:00 līdz plkst.14:00 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā. Festivālā piedalīsies ap 350 bērnu un jauniešu no visas Latvijas. Dalībniekiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus vairāk nekā 30 individuālās sporta aktivitātēs. Lai pasākums noritētu veiksmīgi un ik vienam tā būtu pozitīva pieredze, aktivitātēs palīdzīgu roku un atbalstu sniegs Latvijas sporta pedagoģijas akadēmijas studenti un brīvprātīgie palīgi no Jelgavas.

Pasākumu ar Rīgas domes un Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu organizē Latvijas Bērnu un jauniešu invalīdu sporta federācija.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja