Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

25. septembrī - "Izskrien Ogri 2022"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

25. septembrī - "Izskrien Ogri 2022"
Starta moments "Izskrien Ogri 2021". Foto: Ritvars Raits

Jau tradicionāli zelta rudens baudītāji septembra mēneša pēdējo svētdienu ieplāno pavadīt Ogrē, jo tieši šajā dienā tiek aizvadīts skaistākais skrējiens Latvijā – "Izskrien Ogri!". Kā informē Ogres novada sporta centrs, kas rīko šīs sacensības, arī šis gads gads nav izņēmums, jo tieši 25. septembrī jau no pulksten 11.00 Ogres centrā uz starta stāsies 500 m un 1000 m bērnu skrējiena dalībnieki, bet vēlāk arī 5 km un 10 km distances veicēji.

Skrējiena distance vīsies gar gleznaino un rudens lapām izrotāto Ogres upes krastu, ļaujot skrējējiem baudīt patiesi gleznainus skatus. Sacensību noslēgumā ātrākie saņems balvas no skrējiena atbalstītājiem "Mysport", "Fazer", veikala "Ceļotājs" u.c., taču tas nenozīmē, ka arī citiem skrējiena dalībniekiem nebūs iespējas tikt pie vērtīgām balvām. Jau ierasts, ka pēc apbalvošanas visiem dalībniekiem ir iespēja piedalīties loterijā, kurā tiek izlozētas citas skrējiena atbalstītāju sarūpētās dāvanas.

Visa nepieciešamā informācija, sacensību nolikums un pieteikšanās pieejama interneta vietnē sportlat.lv.

Izmantotie resursi:
ogressportacentrs.lv