Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Londona pretendēs uz 2017. gada pasaules čempionāta vieglatlētikā rīkošanu

Jānis Pārums

Londona pretendēs uz 2017. gada pasaules čempionāta vieglatlētikā rīkošanu
Šāds izskatīsies Londonas olimpiskais stadions, kurā plānots aizvadīt arī 2017. gada pasaules
čempionātu

Lielbritānijas galvaspilsēta Londona nolēmusi pretendēt uz 2017. gada pasaules vieglatlētikas čempionāta sarīkošanu, šodien paziņoja Lielbritānijas Vieglatlētikas savienība.

Atbalstu šī pasākuma realizācijā solījis arī Lielbritānijas parlaments. Tādejādi Londona kļuvusi par pirmo pilsētu, kas pieteikusies uzņemt pasaules labākos vieglatlētus 2017. gada meistarsacīkstēs. Lielbritānijas vieglatlētikas dzīves organizatori izteikušies, ka valstī šis sporta veids ir ļoti populārs, tāpēc nav šaubu par veiksmīgu pasākuma sarīkošanu un tribīņu piepildīšanu.

Pilsētas, kas vēlas kandidēt uz čempionāta rīkošanu, savus pieteikumus var iesniegt līdz 1. septembrim. Oktobrī IAAF pārstāvji apmeklēs pretendentu pilsētas, bet novembrī pieņems lēmumu.

Izmantotie resursi:
uka.org.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-12 23:03, pirms 14 gadiem
Dīvaini. Vēl tikai kādu mēnesi atpakaļ Olimpisko stadionu iztirgoja futboļoriem un IAAF prezidents nešaubīgi pateica, ka, kamēr būs pie teikšanas, Lielbritānijai nevienu nozīmīgu turnīru neredzēt. Kas būtu mainījies?