Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Olimpiskā čempione Dželimo gatava atgriezties virsotnē

Jānis Pārums

Olimpiskā čempione Dželimo gatava atgriezties virsotnē
Pamela Dželimo
Foto: AFP/Scanpix

2008. gada Pekinas olimpisko spēļu čempione 800 metru skrējienā, kenijiete Pamela Dželimo pēc savainojumu sadziedēšanas nolēmusi pilnvērtīgi atgriezties sportā un atkal kļūt par labāko šajā distancē.

Nopietna savainojuma dēļ Dželimo praktiski nestartēja divas sezonas. Šajā laikā gan viņa piedalījās pāris startos, taču bija redzams, ka viņa nav gatava startiem visaugstākajā līmenī. Pērn Dželimo startēja arī pasaules čempionātā, taču savainojuma dēļ izstājās pusfinālā. Kā zināms, vēlāk par pasaules čempioni kļuva bēdīgi slavenā Kastera Semenja.

Tagad Dželimo beidzot ir pilnībā vesela un gatava ne tikai pilnvērtīgi atgriezties, bet atkal pacīnīties par labākās godu. Viņa uzsver, ka 2008. gadā skrējusi gandrīz katrās sacensībās, tāpēc nogurdinājusi savu ķermeni un guvusi savainojumu. "Paskatieties uz Sanju Ričardsu. Viņa ilgu laiku nestartēja, bet tagad ar viņu viss ir vislabākajā kārtībā. No savainojumiem nav pasargāti arī tādi grandi kā Useins Bolts un Kenenisa Bekele," piebilda Dželimo.

Izmantotie resursi:
rusathletics.com

  -2 [+] [-]

, 2010-12-09 18:34, pirms 14 gadiem
Alien vs Predator

     [+] [-]

, 2010-12-18 11:18, pirms 14 gadiem
luniz rakstīja: Alien vs Predator
nu, vecīt...