Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Obergfella neveiksmīgi mēģinājusi kļūt par bobsleja stūmēju

Jānis Pārums

Obergfella neveiksmīgi mēģinājusi kļūt par bobsleja stūmēju
Kristīna Obergfella
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules čempione šķēpmešanā vāciete Kristīna Obergfella pastāstījusi, kā šī gada sākumā neveiksmīgi mēģinājusi uzsākt bobsleja stūmējas karjeru.

Obergfella atzina, ka viņai palicis slikti pēc tam, kad viņa pamēģinājusi savus spēkus, nākotnes perspektīvā cerot iekļūt nacionālajā komandā un izcīnīt 2014.gada Soču olimpisko spēļu zeltu.

Mēģinājums gan noticis salīdzinoši sen – aizvadītajā ziemā. Obergfella atklāja: "Toreiz aizvadīju vienu slepenu treniņu. Aizbraucu uz Altenbergas bobsleja trasi, kur man vajadzēja startēt kopā ar 2011.gada pasaules čempioni Ketlīnu Martini, taču jau pēc viena nobrauciena es padomāju, ka mana dzīve ir beigusies. Man bija ļoti slikti, divas stundas bija slikta dūša. Žēl, ka man nekas neizdevās, būtu patiešām lieliski tikt uz pjedestāla Sočos, izcīnot medaļu arī ziemas olimpiskajās spēlēs."

Obergfella ir esošā pasaules čempione, divreiz bijusi arī pasaules vicečempione un Eiropas vicečempione, bet olimpiskajās spēlēs tikusi pie sudraba un bronzas.

Jāpiebilst, ka vieglatlētu mēģinājumi kļūt par bobsleja stūmējiem nav retums. Piemēram, šogad Latvijas bobsleja izlasē mēģināja iekļūt sprinteris Ronalds Arājs, taču savainojuma dēļ viņam šī iespēja ies secen, savukārt ASV izlasē startam pasaules kausā iekļuvusi slavenā barjerskrējēja Lolo Džonsa (startēja arī pērn). Tāpat savus spēkus bobslejā izmēģinājuši vēl virkne pazīstamu un ne tik pazīstamu vieglatlētu.

Izmantotie resursi:
Aktuelle Nachrichten | RP ONLINE

     [+] [-]

, 2013-11-09 19:32, pirms 11 gadiem
Visu cieņu večiem un sievām kas močī ar To Bobu..!!!!!