Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Brūnam pietrūcis savējo atbalsts

Jānis Pārums

Brūnam pietrūcis savējo atbalsts
Ansis Brūns
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas šķēpmetējs Ansis Brūns, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja sudraba medaļu Ziemeļvalstu U-23 čempionātā, portālam Sportacentrs.com sniedza komentāru par aizvadītajām sacensībām.

Viņš atzina, ka, iespējams, lai uzvarētu, pietrūcis tieši savēju atbalsts: "Ar rezultātu esmu apmierināts, taču tāpat ir škrobe, ka pēdējā metienā neizdevās izraut uzvaru (pēc ceturtā metiena Brūns bija līderis, taču drīz vien zviedrs Kims Arbs viņu apsteidza – aut.). Domāju, ka tam pietrūka galvenokārt savējo izlases džeku atbalsts, pēdējie metieni man parasti ir labāki. Vispār jocīga sajūta, ka sēžu stadionā vienīgais latvietis, bet turpat blakus ir 20 igauņu un padsmit lietuviešu sportisti (Brūns Ziemeļvalstu čempionātā bijis vienīgais Latvijas pārstāvis – aut.)"

Tāpat Brūns uzsvēra, ka šis, visticamāk, ir bijis viņa pēdējais starts sezonā, lai gan ar treneri [Valentīnu Eiduku] viņš vēl nav ticies un aprunājies.

Jautāts par nākamo sezonu, Brūns uzskata, ka viņam izdosies tai sagatavoties veiksmīgāk un atklāj arī iemeslus kāpēc: "Beidzot varēšu gatavoties sezonai kā pilnīgi vesels cilvēks, bez savainojumiem. Atliek tikai kārtīgi pastrādāt starpsezonā, jo viennozīmīgi jāpieliek visos rādītājos – lokanībā, spēkā, koordinācijā un īpaši jāuzlabo dažas tehniskās nianses, kas ir pats galvenais."

  +1 [+] [-]

, 2010-09-08 09:13, pirms 14 gadiem
Bomba... Negribu iedomāties pat tās sajūtas stāvot uz pjiedestāla un neredzot nevienu savējo...
Turies Ansi tu esi vecis

     [+] [-]

, 2010-09-08 20:26, pirms 14 gadiem
BARON!!!!