Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Jurkevičam šīs sezonas labākais rezultāts

Latvijas vieglatlēts Dmitrijs Jurkevičs svētdien Lietuvā notiekošajās starptautiskajās sacensībās "Kaunas 2008" izcīnīja otro vietu 800 metru distancē, uzrādot savu labāko šī gada rezultātu.

Jurkevičs mērķa līniju sasniedza minūtē un 47.79 sekundēs, tikai par 18 sekundes desmitdaļām atpaliekot no personīgā rekorda. Uzvarētājam Ņesterovam Latvijas sportists zaudēja 0.1 sekundi.

Trešajā vietā 110 m barjerskrējienā ar jaunu personisko rekordu - 14,15 sekundes - finišēja Kārlis Daube, savukārt ceturtā 800 m distancē ar rezultātu 2:03,82 finišēja Anna Titova - tikai par pussekundi atpaliekot no personiskā rekorda.

Augstlēkšanā startēja divas mūsējās - Aiga Grabuste un Ilva Bikanova. Abas pārvarēja augstumu 1,70 m un ierindojās attiecīgi 7. un 9. vietā.

Kupls bija latviešu sprinteru pulks 100 m distancē - septiņi. Tomēr finālskrējienā neviens no viņiem neiekļuva. Visātrāk, arī jauna personiskā rekorda laikā - 10,72 sekundēs finišēja Jānis Miezītis

Mūsu daudzcīņniece Aiga Grabuste startēja arī lodes grūšanā un ar rezultātu 12,68 m bija sestā.

Izmantotie resursi:
lat-athletics.lv


, 2008-06-08 19:25, pirms 16 gadiem
, 2008-06-08 20:03, pirms 16 gadiem
Trešajā vietā 110 m barjerskrējienā ar jaunu personisko rekordu - 14,15 sekundes - finišēja
kas tad tur isti finisheja????
, 2008-06-08 21:23, pirms 16 gadiem
labs rezultaats driiz buus ari jauns personiskais
Līga Velvere (vidū). Foto: Guntis Bērziņš

Jūdzes skrējienā uzvar Velvere, Kudlis pussekundi no Latvijas rekorda

"Rimi" Rīgas maratonā aizvadīta pirmā distance - jūdzes skrējiens, kurā tika kronēti arī Latvijas čempioni. Par uzvarētāju dāmu sacensības ar rezultātu zem piecām minūtēm kļuva Līga Velvere, savukārt kungu cīņās ātrākais bija Kristers Kudlis.
Preses konferences vadītājs Toms Grēviņš intervē favorītus no Āfrikas. Foto: Gundars Galkins/LSM.

Skrējēji Rīgas maratonā rēķinās ar spēcīgu konkurenci, cer uz augstākajiem rezultātiem

Latvijas ātrākie skrējēji un spēcīgi ārzemju gargabalnieki vakar 'Rimi Olimpiskajā centrā" notikušajā preses konferencē pauda, ka nedēļas nogalē "Rimi" Rīgas maratonā dažādās distancēs cer sasniegt labākos rezultātus. Savukārt daudzi tūkstoši citu dalībnieku skries personisko mērķu sasniegšanai un vienotā svētku gaisotnē izbaudīs kustību prieku. Diemžēl daži no vadošajiem skējējiem nevarēs piedalīties. Vīriešiem šodien jūdzē neskries iepriekšējo divu gadu uzvarētāji Jānis Razgalis (dziedē traumas) un Uģis Jocis (apslimis), par kura nestartēšanu tapa zināms tikai vakar, bet svētdien maratonā neredzēsim četrkārtējo čempionu Kristapu Bērziņu (pēc apslimšanās nav formā).
Gunta Vaičule. Foto:  Jānis Līgats.

Vaičule sezonas pirmajās sacensībās stadionā 200 metrus noskrien ātrāk par 24 sekundēm

LETA. Latvijas vieglatlēte Gunta Vaičule trešdien Grieķijā savās sezonas pirmajās sacensībās stadionā 200 metru sprintu veica ātrāk par 24 sekundēm.