Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sākas pieteikšanās "HI-TEC OGRE X-TRAIL"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sākas pieteikšanās "HI-TEC OGRE X-TRAIL"
Foto: Ritvars Raits

2. aprīlī pulksten 12 Ogrē notiks augstas grūtības pakāpes krosa skrējiens "HI-TEC OGRE X-TRAIL".

Skrējiena distance apmēram 12 km garumā paredzēta pa Ogres Zilajiem kalniem, reljefs - sarežģīts, bet trases klājums atkarīgs no laika apstākļiem, iespējams arī sniegs, ledus, dubļi, peļķes, krituši koki, ceļi un bezceļi, stāvi kāpumi un nogāzes. Ņemot to vērā, mūsu atbalstītāji hi-tec.com sacensību uzvarētājiem ir paredzējuši nopietnas balvas. Skrējiena ietvaros notiks arī "MINI-TRAIL" sacensības 6 km garā distancē - jauniešiem un veterāniem. Visi tie, kuri piekāpsies uzvarētājiem, bet būs tik stipri, lai finišētu, piedalīsies atbalstītāju dāvāto balvu izlozē.

Pieteikšanās sacensībām sāksies 9. martā Ogres Slēpotāju kluba mājaslapā izturiba.lv , kā arī "nesedimajas.lv" darbnīcā Ogrē, Mālkalnes prospektā 26, un veikalā "Go Sport", kas atrodas tirdzniecības centrā "Dauga". Sacensību nolikums: izturiba.lv, IT atbalsts: bitforit.lv.

Inesis Babāns,
Ogres Slēpotāju klubs

     [+] [-]

, 2011-03-08 10:56, pirms 14 gadiem
12 km pa kalnainu apvidu - tas nu nav nekāds izklaides skrējiens kā stipro skrējiens!

     [+] [-]

, 2011-03-08 14:13, pirms 14 gadiem
Ja skrien pareizi! var būt arī izklaide.
Tieši tāpat kā dažreiz ar velo izbraucu 24h trasi treniņam, jo apvidus tiešām interesants.

     [+] [-]

, 2011-03-13 17:48, pirms 14 gadiem
Super, jāskrien.