Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bolts: "Lieliskais starts mani nedaudz iegāza"

Jānis Pārums

Bolts: "Lieliskais starts mani nedaudz iegāza"
Useins Bolts
Foto: AFP/Scanpix

Seškārtējais olimpiskais čempions un pasaules rekordists sprintā, jamaikietis Useins Bolts pēc vakar izcīnītās otrās vietas 100 metru distancē Dimanta līgas posmā Romā, atzina, ka dosies mājup un analizēs, kāpēc neizdevies uzvarēt.

Jāatgādina, ka Romā 100 metros uzvaru izcīnīja amerikānis Džastins Getlins, kurš finišēja pēc 9.94 sekundēm un par 0.01 sekundi apsteidza Boltu. Jamaikietis veiksmīgāk uzsāka distanci, taču finišā pārāks nedaudz negaidīti izrādījās Getlins.

"Man bija lielisks starts, bet, ja godīgi, tas mani nedaudz iegāza. Parasti pēdējie 50 distances metri man ir paši labākie, bet šoreiz tā nebija," sacīja Bolts, īpaši gan nepārdzīvojot neveiksmi. "Es neuztraucos. Gribu noskaidrot, kas nebija pareizi. Došos mājup un skatīšos sacensību video, lai tiktu skaidrībā, kādas kļūdas pieļāvu, un kā tās nepieļaut turpmāk."

Džastins Getlins, kuram joprojām pieder otrais labākais sezonas rezultāts (9.91) aiz tautieša Taisona Geja (9.86), arī runāja par starta reakciju, tiesa, atšķirībā no Bolta, tas līdz šim bijis viens no amerikāņa labākajiem elementiem: "Pagājušajā gadā es biju patiešām labs startā, bet šogad esmu kļuvis nedaudz lēnāks. Centīšos to uzlabot, mēģināšu rast vidusceļu, lai padarītu sevi trasē ātrāku. Šobrīd gribu būt vienkārši vesels [un neiedzīvoties savainojumos], jo sezona būs gara."

Izmantotie resursi:
Latest Sports Updates: Live Cricket Scores |...

  +2 [+] [-]

, 2013-06-07 10:30, pirms 11 gadiem
Uzvar Getlins, visi tāpat par Boltu vairāk runā ...

  +4 [+] [-]

, 2013-06-07 10:38, pirms 11 gadiem
bet ir jau arī parko runāt..........pagaidām viņa labākajam rezultātam neviens nav pat tuvu..........

     [+] [-]

, 2013-06-07 15:02, pirms 11 gadiem
Nost ar dopinga lietotājiem