Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sokolovs uzvar "BigBank" Zelta līgā

Andrejs Siliņš

Sokolovs uzvar "BigBank" Zelta līgā
Igors Sokolovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Otrdien Igaunijas pilsētā Rakverē notika "BigBank" Zelta līgas vasaras sezonas 2. kārtas sacensības. Neskatoties uz lielo karstumu, sākoties sacensībām, un mazo Latvijas sportistu skaitu sacensībās, mūsējie ieguva vairākas godalgotas vietas. Pirmā vieta vesera mešanā tika Igoram Sokolovam, kurš veseri aizmeta 73,88 m. Otrā vieta ar rezultātu 66,57 m – Aināram Vaičulēnam.

Pirmo vietu kārtslēkšanā vīriešiem ar rezultātu 4,87 m, izcīnīja jauniņais Ronalds Vucāns.

Trešā vieta tāllēkšanā Jānim Leitim, kas aizleca 7,73 m. Ar rezultātu 3,77 m trešā vieta kārtslēkšanā sievietēm Kristai Obižajevai.

Pēc sacensībām uz jautājumu, kā Igors Sokolovs vērtē šodienas sniegumu, viņš atbildēja, ka nav visai apmierināts ar rezultātu, ko droši vien šoreiz ietekmēja tas, ka ir bijis pārāk daudz sacensību pārāk īsā laika periodā, lai arī atzina, ka ir apmierināts ar savu fizisko formu dotajā brīdī.

Vaicāts, vai plāno piedalīties pasaules čempionātā rudenī un nākamgad Olimpiskajās spēles, jo ir tām kvalificējies, Igors pasmaidīja un atjokoja, ka ir visai viduvējs sportists, kas sporto prieka pēc, bet noteikti brauks, ja kāds apmaksās viņam biļetes.

Turpmākās "BigBank" Zelta līgas vasaras sezonas sacensības notiks: 3. kārta – 30. jūnijā Raplamā, Kohilas stadionā, 4. kārta – 12.jūlijā Jõgevā, Zelta līgas fināls – 9. augustā Viljandi.