Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bubka: "Isinbajeva spēs izrādīt konkurenci Sūrai"

Jānis Pārums

Bubka: "Isinbajeva spēs izrādīt konkurenci Sūrai"
Sergejs Bubka
Foto: AP/Scanpix

Pasaules rekordists kārtslēkšanā, IAAF viceprezidents Sergejs Bubka, viesojoties Krievijā, komentējis augustā gaidāmo pasaules čempionātu, kā arī paudis viedokli, ka titulētā kārtslēcēja Jeļena Isinbajeva, kam pēdējos gados diez ko nav veicies, spēs sevi vēl parādīt no labākās puses.

"Uzskatu, ka Jeļena Isinbajeva vēl spēs izrādīt nopietnu konkurenci Sūrai," sacīja Bubka. "Viņas potenciāls ir ļoti augsts. Un konkurence, kā zināms, motivē. Tāpat domāju, ka dzimtās sienas palīdzēs pasaules čempionātā Jeļenai nostartēt labi un karjeru noslēgt skaisti. Vēlu viņai veiksmi."

Jāatgādina, ka pavisam nesen Sūra laboja Isinbajevas pasaules rekordu telpās, pārlecot 5.02 metrus. Isinbajevas sasniegums tika uzlabots par vienu centimetru. Taču stadionā joprojām labākā – 5.06 metri (Sūrai – 4.92).

Bubka izteica savas domas arī par augustā gaidāmo pasaules čempionātu, kas notiks Maskavā: "Pasaules čempionāts ir grandiozs notikums, kurā piedalīsies vairāk nekā 200 valstis. Maskavā būs īstas zvaigznes – visi ar nepacietību gaida Useina Bolta, Deivida Rudišas, Elisones Fīliksas un citu sportistu startus. Domāju, ka tas būs interesants čempionāts. Ļoti svarīgi, lai stadions būtu pilns. Pasaules čempionāta panākumi atkarīgi no apmeklētības. Televīzijā sacensības varēs noskatīties aptuveni seši miljardi cilvēku. Ļoti svarīgi, lai Maskavā nebūtu arī tiesnešu kļūdu. Daži tiesnešu lēmumi mēdz būt strīdīgi un mums nākas cīnīties par taisnību."

Izmantotie resursi:
Главные новости дня - Газета.Ru

     [+] [-]

, 2013-03-06 18:50, pirms 12 gadiem
nu nez , ziemu izlaižot būs švaki

     [+] [-]

, 2013-03-06 20:56, pirms 12 gadiem
nemieracelajs rakstīja: nu nez , ziemu izlaižot būs švaki
eksperta viedoklis b*e