Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sjans darbosies Ķīnas Jaunatnes komunistiskajā līgā

Jānis Pārums

Sjans darbosies Ķīnas Jaunatnes komunistiskajā līgā
Ļu Sjans
Foto: AFP/Scanpix

2004.gada Atēnu olimpiskais čempions 110 metru barjerskrējienā, ķīnietis Ļu Sjans darbosies Ķīnas Jaunatnes komunistiskajā līgā, vēsta ziņu aģentūra AFP.

Pasaules rekordists ticis izvēlēts par Ķīnas jaunatnes komunistiskās līgas Šanhajas sporta biroja direktora aizvietotāju. Sjans jau vērsies ar ziņojumu pie Šanhajas vieglatlētiem, aicinot viņus trenēties neatlaidīgāk, lai pēc tam savai valstij nestu slavu starptautiskajās sacensībās.

Sjana darbība Ķīnas Jaunatnes komunistiskajā līgā nebūs saistīta ar sēdēšanu birojā. Ļu piedalīšoties vairākos jauno komunistu pasākumos, bet pēc tam koncentrēs savus spēkus, lai gatavotos olimpiskajai sezonai.

Eksperti norāda, ka Sjans izdarījis pirmo soli, lai veidotu politisko karjeru. Darbība Ķīnas Jaunatnes komunistiskajā līgā tradicionāli skaitās kā tramplīns tiem, kuri nākotnē cer ieņemt augstus amatus valsts pārvaldē vai ar komunistisko partiju saistītajos uzņēmumos.

Izmantotie resursi:
AFP

  -1 [+] [-]

, 2011-10-04 19:00, pirms 13 gadiem
Nu tad ko viņiem tur špricē? Jau jaunam, pasauli redzējušam, smadzenes ir sačakarētas....