Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Kārtslēcējam Ārentam un šķēpmetējam Sirmajam šovakar starti Eiropā

Jānis Pārums

Kārtslēcējam Ārentam un šķēpmetējam Sirmajam šovakar starti Eiropā
Mareks Ārents
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Šovakar Horvātijas pilsētā Zagrebā norisināsies IAAF "World Challenge" sacensības vieglatlētikā, kas pulcēs arī daudzus augsta līmeņa vieglatlētus. Dalībnieku pulkā ir arī latviešu kārtslēcējs Mareks Ārents.

26 gadus vecais Ārents, kurš šogad laboja personisko rekordu, 25.jūnijā Valmierā pārlecot 5.60 metrus, kārtslēkšanas sektorā sacentīsies ar vēl pieciem konkurentiem no Horvātijas, Zviedrijas, Slovēnijas un ASV, vēsta oficiālais dalībnieku saraksts. Tiesa, starp dalībniekiem ir arī Ārenta vārds sacensībās Itālijā, kas arī notiek šovakar - acīmredzot starp šiem startiem latvietis izvēlēsies...

Jāatgādina, ka Ārents šovasar piedzīvoja arī olimpisko debiju, Londonā pārvarot vien 5.35 metrus, kas diemžēl latvietim nedeva vietu sacensību finālā.

Zagrebā startēs tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Kims Kolinss, Maikls Freiters, Voless Spīrmons (visi – 100 metros), Deivids Olivers, Džeisons Ričardsons (abi – 110m/b), Tomašs Majevskis, Rīze Hofa (abi – lodes grūšana), Primožs Kozmušs, Kristians Parss (abi – vesera mešana), Karmelita Džetere (100 metri), Elisone Fēliksa (200 metri), Sandra Perkoviča (diska mešana) un citas.

Savukārt Rovereto (Itālija) šķēpmešanas sacensībās startēs Zigismunds Sirmais. Tur startēs arī sezonas līderis un Eiropas čempions, čehs Vičeslavs Veselijs un olimpiskais medaļnieks, ukrainis Oleksandrs Pjatņica.

Izmantotie resursi:
iaaf.org - International Association of...

  +1 [+] [-]

, 2012-09-04 13:20, pirms 12 gadiem
Rīt atkal sarksim???