Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sākas reģistrācija visai 2011. gada maratonu sērijai

Andrejs Siliņš

Sākas reģistrācija visai 2011. gada maratonu sērijai
Foto: Krzysztof Kaczyński

Sporta pasākumu aģentūra SIA "Alpha Baltic Sport" 1. decembrī uzsāk dalībnieku reģistrāciju visai nākamā gada maratonu sērijai. Mājas lapā Slēpošanas maratons : Unitymarathons ir iespējams reģistrēties katrām no 2011. gada sporta sacensībām atsevišķi, kā arī iegādāties komplekso piedāvājumu visām sezonas sacensībām un sacensties par rezultātu kopvērtējumā.

Jāatgādina, ka 2010. gada sezonā "Alpha Baltic Sport" organizēja trīs lielas sporta sacensības Jūrmalā. 2011. gadā notiks jau sešas starptautiskas sporta sacensības, to skaitā lielākās skrituļslidošanas sacensības Latvijā. Sacensības paredzētas četros dažādos sporta veidos - distanču slēpošanā, riteņbraukšanā, skrituļslidošanā un skriešanā. Nākamajās sezonā piedāvājam iegādāties komplekso piedāvājumu - reģistrēties četriem vienas klases (piem. tautas) sacensību posmiem, tādējādi sacensību dalībnieka rezultāts arī tiks vērtēts kopvērtējumā.

"Alpha Baltic Sport" valdes priekšsēdētājs Kaspars Tupiņš saka: "Esmu ļoti gandarīts par veiksmīgi noorganizēto 2010. gada sporta pasākumu sēriju Jūrmalā. Nākamā gada maratonu sērija tiks rīkota vēl nebijušā starptautiskā līmenī, kas ir ne vien jauns pakāpiens statusā, bet arī uzliek virkni pienākumus un daudz lielāku atbildību mums, kā sacensību rīkotājiem."

2011. gada maratonu sērija tiks atklāta jau 5. februārī ar distanču slēpošanas sacensībām "Apkārt Alaukstam", kuras ir iekļautas starptautiskajā maratonu sērijā "Euroloppet". Slēpojuma trase būs iekārtota Vecpiebalgas novadā, gleznainā apkārtnē pāri laukiem un pakalniem apkārt Alauksta ezeram. „Aicināti piedalīties visi aktīvās atpūtas cienītāji – sākot ar sportistiem un beidzot ar ģimenēm, bērniem un darba kolektīviem. Ikviens var izvēlēties distanci, kas viņam ir pa spēkam. Profesionāliem sportistiem būs 42 km maratona distance, amatieru līmeņa sportistiem un brīvdienu aktīvistiem – 15 km tautas slēpojums, bet vismazākajiem - bērnu slēpojums,” atzīmē K.Tupiņš.

2011. gada maratonu sērija turpināsies lielākajā Baltijas valstu kūrortpilsētā – Jūrmalā. Jūrmala ir unikāls kūrorts, - ar tās balto smilšu pludmali, priežu mežiem, kāpām, jūru un svaigo gaisu. Tieši tāpēc sacensības tiek rīkotas Jūrmalā ar starta/finiša zonu pašā Jūrmalas sirdī.

Daļa no 2011. gadā vasarā "Alpha Baltic Sport" rīkotajiem maratoniem ir iekļauti starptautiskos kalendāros, un daļai no sporta maratoniem ir piešķirts Latvijas Čempionāta statuss.

2011. gada pasākumu kalendārs

5. februārī - Distanču slēpošanas maratons "Apkārt Alaukstam"
21. maijā – Riteņbraukšanas maratons "Jūrmala GP"
22. maijā - Riteņbraukšanas maratons sporta un tautas klasēs
7. augustā – Skrituļslidošanas maratons
21. augustā – MTB Riteņbraukšanas maratons
11. septembrī – Skriešanas maratons

Plašāka informācija un reģistrācija mājaslapā Slēpošanas maratons : Unitymarathons

  +6 [+] [-]

, 2010-12-01 10:49, pirms 14 gadiem
es nepieteikšos. Baidos, ka būs jāsacenšas vienā grupā ar meitenēm...

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 15:19, pirms 14 gadiem
Redz kā Laurītis pacenties ar savu Alpha Baltic.

  +2 [+] [-]

, 2010-12-04 15:07, pirms 14 gadiem
Nesaprotu gan, kādēļ skriešanas pusmaratons jasauc par maratonu