Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1459, Did:0, useCase: 3

Forums: Ikgadējais Rīgas grāmatvežu skrējiens

Šo svētdien Rīgā norisinājās ikgadējais grāmatvežu skrējiens, kas tika organizēts ar mērķi pievērst šīs profesijas pārstāvjus veselīgākam un aktīvākam dzīvesveidam.

Pasākumā bez maksas bija iespēja piedalīties gan ārpaalpojumu grāmatvedības sniedzējiem, gan arī tiem, kas strādā kādā konkrēta uzņēmumā. Kopumā šo iespēju izmantoja 17 dalībnieki.

Skrējiena maršruts aptvēra trīs Rīgas centra tuvumā esošus parkus. Tā kopējā distance bija 5 kilometri.

Daļa no dalībniekiem šim pasākumam bija gatavojušies laicīgi un regulāri trenējušies, kamēr citi skriešus mēroja tikai daļu distanci, pārējo nosoļojot un draudzīgi sarunājoties ar saviem kolēģiem.

Kā stāsta pasākuma organizators - grāmatvedības pakalpojumu sniedzējs Grāmatvedis24.lv, ideja par šāda veida aktivitāti radās jau pirms trīs gadiem, kad tika uzrunāti vairāku ārpakalpojumu sniedzēju uzņēmumi, aicinot to darbiniekus kopīgi veikt skrējienu. Ejot gadiem, pasākums kļūst populārāks un apmeklētājs, un individuāli uzaicinājumi vairs neesot nepieciešami.

Plānots, ka arī nākamgad norisināsies šāda veida pasākums, augusta izskaņā, 27. datumā, pulcējot grāmatvežus no visas Latvijas un kopīgi noskrienot piecus kilometrus. Kā ik gadu, satikšanās plānota pie Latvijas Nacionālā teātra.