Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Bukmeikeri paredz Gulbja uzvaru trīs setos - koeficients 1,86

Unibet.com
Unibet.com

Bukmeikeri paredz Gulbja uzvaru trīs setos - koeficients 1,86
Ernests Gulbis
Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas tenistists Ernests Gulbis šodien aizvadīs savu trešo spēli šīs sezonas "French Open" "Grand Slam" turnīrā. Viņa pretinieks būs Radeks Štepāneks no Čehijas, un bukmeikeri uzvaru droši atvēl Gulbim.

Radeka Štepāneka uzvara otrajā kārtā pār Mihailu Južņiju parūpējās par to, ka Ernests Gulbis arī trešajā "French Open" kārtā spēlēs pret rangā zemāk izliktu pretinieku. Pirmo divos - poli Kubotu un argentīnieti Baņi - viņš pieveica, kopā zaudējot tikai vienā setā.

Bukmeikeri samērā drošu Gulbja uzvaru paredz arī šodien - viņa panākums novērtēts ar koeficientu 1,16, kamēr Štepāneka - 5,00. Savukārt likme uz, to ka Gulbis visu nokārtos jau trīs setos, ir 1,86, tiesa, arī Gulbis turnīra sākumā liek saviem līdzjutējiem panervozēt, līdz ar vērts pievērst uzmanību likme uz viņa uzvaru četros setos - tā novērtēta ar koeficientu 3,95.

Savstarpējās spēlēs abi tikušies trīs reizes, taču Štepāneks vēl ne reizi nav uzvarējis pat atsevišķā setā. Būtu ļoti svarīgi šo tradīciju nelauzt pirmajā setā, jo labā atmiņā ir, cik ļoti tas sarežģīja turnīra pašu pirmo spēli pret Lukašu Kupotu. Koeficients, ka Gulbis uzvarēs pirmajā setā, ir 1,32, savukārt, ja tajā uzvarētāja noskaidrošanai būs nepieciešami mazāk nekā deviņi geimi, savu likmi varēs pareizināt ar 1,89.

Uzvaras gadījumā Gulbis nākamajā kārtā varētu tikties ar Rodžeru Federeru, kura iespējas uzvarēt krievu Tursunova bukmeikeri novērtē kā teju pašsaprotamas (koeficients uz Tursunova uzvaru 10,50). Šveicietis gan ir tikai trešais bukmeikeru kandidātu sarakstā uzvarai visā "French Open", kura novērtēta ar koeficientu 15,00. Daudz drošāk tiek novērtētas Novaka Džokoviča un Rafaela Nadala izredzs, savukārt Gulbis ir kā 11. reālākais kandidāts uz triumfu. Viņa koeficients gan iespaidīgais 181,0. Šodienas mača sākums Latvijas tenisistam jau pusdienlaikā, ap 12:00 pēc Latvijas laika.

  +2 [+] [-]

, 2014-05-30 08:06, pirms 10 gadiem
Lukašs Kopots!

     [+] [-]

, 2014-05-30 08:10, pirms 10 gadiem
Tagad sporta ziņas sastāvēs no totalizatora koeficientiem? Veselīgas ziņas...

     [+] [-]

, 2014-05-30 08:15, pirms 10 gadiem
shaadiem rakstiem klaat jaaliek iekavaas Reklamas raksts....

     [+] [-]

, 2014-05-30 09:37, pirms 10 gadiem
rabis rakstīja: shaadiem rakstiem klaat jaaliek iekavaas Reklamas raksts....
citādu ikonu pie raksta, bet tā interesanti palasīt ko šie sarēķinājuši