Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Individuālajās konkūra sacensībās par olimpisko čempioni kļūst vāciete Krajevski

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Individuālajās konkūra sacensībās par olimpisko čempioni kļūst vāciete Krajevski
Džūlija Krajevski. Foto: Reuters/Scanpix

Tokijas olimpisko spēļu jāšanā individuālajās konkūra sacensībās par čempioni kļuva Vācijas sportiste Džūlija Krajevski, kura aiz sevis atstāja Lielbritānijas pārstāvi Tomu Makīvenu un Austrālijas pieredzējušo jātnieku Endrjū Hoju, kuram tā bija karjeras devītā olimpiskā medaļa.

Par Tokijas olimpisko spēļu čempioni jāšanas sporta konkūrā individuālajās sacensībās kļuva vāciete Džūlija Krajevski ar zirgu ''Amande De B'Neville'', kura no visiem sakrāja vismaz soda punktus - 26. Krajevski šī ir otrā olimpiskā medaļa - 2016. gadā Riodežaneiro jātniece ieguva sudraba godalgu.

Ar sudrabu mājās no Tokijas dosies Lielbritānijas pārstāvis Toms Makīvens ar zirgu ''Toledo de Kerser'', kuri soda punktos savāca 29.30 punktus. Šī ir Lielbritānijas sportista otrā medaļa šajās olimpiskajās spēlēs, iegūstot zeltu komandu ieskaitē.

Bronzu ar 29.60 soda punktiem izcīnīja Austrālijas pārstāvis 62 gadus vecais Endrjū Hojs ar zirgu ''Vassily De Lassos''. Šī ir sportista karjeras devītā olimpiskā medaļa. Olimpisko bronzu Hojs pievienojis savā kolekcijā jau esošām trim zelta, trim sudraba un divām bronzas godalgām.

Rītdien vēsturiska diena Latvijas jāšanas sportam, jo olimpisko debiju piedzīvos Kristaps Neretnieks, kurš no plkst. 13:50 pēc Latvijas laika piedalīsies šķēršļu pārvarēšanas sacensībās. Vairāk par sporta niansēm un iespējamām Neretnieka iespējām var iepazīties ŠEIT.

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!