Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Vozņacki: "Zinu, ka varu labi spēlēt uz zāliena"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vozņacki: "Zinu, ka varu labi spēlēt uz zāliena"
Karolīna Vozņacki
Foto: Professional Sport/Scanpix

Karolīna Vozņacki ir pārliecināta, ka spēļu prakses trūkums uz zāliena seguma nebūs par šķērsli tam, lai viņa varētu labi nostartēt Vimbldonas turnīrā, kas sāksies pirmdien.

Ranga līdere, kura joprojām ir bez „Grand Slam” titula, uzskata, ka apstāklis, ka viņa pirms Vimbldonas šogad uz zāles nav aizvadījusi nevienu maču, netraucās labi nospēlēt tuvāko divu nedēļu laikā: „Uzskatu, ka spēlēšana (Kopenhāgenā telpās uz „hard”) bija lieliska sagatavošanās, jo pāriešana pa taisno no māla uz zālienu ir drastiska. Tāpēc izvēlējos vidusceļu, ejot atpakaļ uz „hard” un tikai tad uz zālienu.”

„Uz zāles jūtos komfortabli un pārliecināta par savām spējām. Nedēļu trenējos, tas man liek justies labi. Zinu, ka varu uz zāliena spēlēt ļoti labi. Esmu agrāk uzvarējusi Īstbornā (2009. gads), izcīnījusi Vimbldonas junioru titulu (2006.). Spēlējot uz zāles, nepieciešams labi servēt, tāpēc visu izšķir uzņemšana. Spēlēšana Vimbldonā man sagādā baudu, šeit ir lieliska atmosfēra, tradīcijas,” Vozņacki uzskata, ka viņai ir labas izredzes Vimbldonā.

20 gadus vecās Vozņacki labākais sasniegums Vimbldonā ir 4. kārta, līdz kurai viņa tikusi pēdējos divos gados. Pagājušajā gadā viņa 4. kārtā uzvarēja tikai divus geimus pret Petru Kvitovu (2:6, 0:6), bet gadu iepriekš šajā pašā stadijā divos setos ar 4:6, 4:6 zaudēja Sabīnei Liziki. Šī gada turnīru ranga līdere sāks ar spēli pret spānieti Aranču Parru Santonhu.

Izmantotie resursi:
The Championships, Wimbledon 2011 - The...

  +3 [+] [-]

, 2011-06-19 13:51, pirms 13 gadiem
Nu cerams ka aizvadīsi labu turnīru, pēc izgāšanās FO, vismaz līdz Šarapovai jātiek!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-06-20 11:02, pirms 13 gadiem
Meitene aizmirsa, ka šis ir GS. Vēl ir forši, kad labi ieservē un pabeidz punktu ar uzbrukumu. Cerams, ka kāds viņai to iemācīs.