Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais čempions Marejs tomēr nestartēs Vimbldonas vienspēlēs

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Divkārtējais čempions Marejs tomēr nestartēs Vimbldonas vienspēlēs
Endijs Marejs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Divkārtējais Vimbldonas tenisa čempionāta uzvarētājs brits Endijs Marejs tomēr nestartēs turnīra vienspēlēs un koncentrēsies tikai dubultspēlēm ar savu brāli Džeimiju, otrdien paziņoja spēlētāja pārstāvji.

2013. un 2016.gada Vimbldonas čempions Marejs savā pēdējā "Grand Slam" turnīrā uz zāliena vēlējās piedalīties arī vienspēlēs, tomēr nav pilnībā atlabis no muguras savainojuma.

Bijušajam pasaules pirmajam numuram Marejam, kurš pašlaik ATP rangā atrodas 113.vietā, šovakar pirmajā kārtā bija jātiekas ar čehu Tomašu Mahaču (ATP 39.). Viņa vietu turnīrā ieņēmis "laimīgais zaudētājs" Davids Gofēns (ATP 83.) no Beļģijas.

"Diemžēl, neskatoties uz visu paveikto smago darbu pēc veiktās operācijas pirms nedēļas, Endijs pieņēmis smagu lēmumu nepiedalīties vienspēlēs," teikts paziņojumā. "Kā noprotat, viņš jūtas ļoti vīlies, tomēr savā pēdējā Vimbldonas turnīrā viņš kopā ar brāli spēlēs dubultspēlēs."

Mareju pretinieki pirmajā kārtā būs austrālieši Rinkijs Hidžikata un Džons Pīrs.

Iepriekš 37 gadus vecais Endijs Marejs paziņoja, ka sportista karjeru noslēgs šī gada Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Marejs ir divkārtējs olimpisko vienspēļu sacensību uzvarētājs.

Izmantotie resursi:
LETA