Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Deivisa kausā pret Dāniju ar Jušku, Pavlovu, Kazijevu un Podžu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Deivisa kausā pret Dāniju ar Jušku, Pavlovu, Kazijevu un Podžu
Mārtiņš Podžus
Foto: itftennis.com

Latvijas Tenisa Savienība paziņojusi tos tenisistus, kas iekļauti komandas sastāvā Deivisa kausa cīņā pret Dānijas komandu. Komandas kapteiņa Ģirta Dzeldes rīcībā būs Andis Juška, Deniss Pavlovs, Artūrs Kazijevs un Mārtiņš Podžus.

Nākamā nedēļa visā pasaulē būs veltīta Deivisa kausam. Cīņa Eiropas Āfrikas zonas 2.grupā paredzēta arī mūsu komandai, kas viesos tiksies ar Dānijas izlasi. Vietu šajā grupā mūsu komanda nosargāja jau martā, viesos uzvarot grieķus, bet dāņus jāuzvar, lai turpinātu ceļu uz pirmo grupu. Mūsu komandas sastāvs šoreiz gan nebūs optimāls.

Kā portālam Sportacentrs.com pastāstīja Latvijas tenisa savienības ģenerālsekretārs Jānis Pliens, tad uz Dāniju dosies Andis Juška, Deniss Pavlovs, Artūrs Kazijevs un Mārtiņš Podžus. Ernests Gulbis šoreiz komandai nepalīdzēs, jo jau ir devies uz ASV, kur gatavosies hardcourt sezonai, bet Kārlis Lejnieks nolēmis likt punktu profesionālā tenisista karjerai. Pie šāda notikumu pavērsiena stabilas bija Anda Juškas un Denisa Pavlova pozīcijas izlasē, bet no trīs jaunajiem – Miķeļa Lībieša, Artūra Kazijeva un Mārtiņa Podžus – liekais šoreiz palicis Miķelis. Jāpiemin, ka Mārtiņam Podžus, kuram šodien 17 gadu jubileja, šis ir pirmais izsaukums uz Deivisa kausa komandu.

Cīņā pret dāņiem viegli nebūs, kaut arī viņu komandā ir tikai viens tenisists, kurš aktīvi spēlē dažādos turnīros. Tas ir Frederiks Nīlsens (ATP 200.) – stabils „Challenger” līmeņa spēlētājs, kurš spēkus izmēģinājis arī ATP un „Grand Slam” līmenī. Līdz šim pret Dānijas komandu mūsējie gan nav spēlējuši. Cīņas Fredriksbergā notiks uz māla seguma 8., 9., un 10.jūlijā.

Izmantotie resursi:
daviscup.com

Vai Latvijas komanda uzvarēs dāņus?

  • 39

  • 19

  • 7


     [+] [-]

, 2011-06-29 17:37, pirms 13 gadiem
Kazijevs?Vienkārši smieklīgi.

     [+] [-]

, 2011-06-29 17:40, pirms 13 gadiem
Pilnīgi piekrītu,Noteikti Miķelis bija vairāk pelnījis-uzvarēja gan Latvijas čempi gan Rīgas čempi.

     [+] [-]

, 2011-06-29 18:45, pirms 13 gadiem
Varēja jau uzrakstīt, kurā vietā rangā. Zinu tik vien, ka Juška ir ap 400., bet Pavlovs - 700./800. Vai arī kļūdos?