Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas duets finālu nesasniedz

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas duets finālu nesasniedz
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien nespēja iekļūt Kazahstānas pilsētas Alma-Atas „Challenger” dubultspēļu turnīra finālā. Pusfinālā viņi ar 3:6, 4:6 piekāpās ar pirmo numuru izliktajam Kanādas un Kazahstānas sportistu duetam.

Šī diena Latvijas tenisistiem Alma-Atā bija gana saspringta. Andim Juškam iznāca aizvadīt pat trīs spēles, kamēr Deniss Pavlovs aizvadīja divas cīņas. Jau ziņojām, ka vienspēlē Andis no rīta zaudēja krievam Iļjam Beļajevam (3:6, 2:6), bet vēlāk kopā ar Denisu viegli pārvarēja dubultspēļu ceturtdaļfināla barjeru – 6:4, 6:0 pret Ti Čenu (Taivāna) un Junu Mitsuhaši (Japāna).

Tikai pēc pusotras stundas atelpas Andis un Deniss kortā devās vēlreiz, lai aizvadītu pusfināla spēli pret turnīra galvenajiem favorītiem Pjeru Ludoviku Duklosu (Kanāda) un Alekseju Kedrjuku (Kazahstāna). Diemžēl šajā spēlē uzvaru gūt neizdevās – pretinieki katrā setā iespēja pa breikam un uzvarēja ar 6:3, 6:4.

Par pusfināla sasniegšanu Deniss un Andis ieguva pa 27 reitinga punktiem un kopīgu 1080 ASV dolāru prēmiju.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com