Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs pārvar pirmo kārtu

Krišs Upenieks

Juška un Pavlovs pārvar pirmo kārtu
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisa duets Andis Juška un Deniss Pavlovs ar uzvaru iesākuši Tamperē notiekošo ''Challenger'' sērijas dubultspēļu turnīru. Pirmajā kārtā latvieši pārliecinoši ar 6:1, 6:2 pārspēja somus Kangasu un Piroinenu.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Andis Juška piedalījās arī "Tampere Open" vienspēļu turnīrā, taču tālāk par pirmo kārtu Latvijas tenisistam tikt neizdevās. Pirmajā kārtā zaudējums (4:6, 3:6.) čeham Ivo Minaram.

Dubultspēļu turnīrā Andis Juška un Deniss Pavlovs bija izlikti ar pirmo numuru. Pirmajā kārtā latviešiem pretī stājās ''wild card'' ieguvēji somi Mika Kangass un Hannu Piroinens. Somiem Latvijas duets neatstāja nekādas cerības - 6:1, 6:2.

Turnīra otrajā kārtā Andim Juškam un Denisam Pavlovam pretī stāsies vēl viens Somijas duets - Manners / Niklass Salminens. Pirmajā kārtā ''wild card'' ieguvēji sīvā trīs setu cīņā pārspēja citus somus Hurinainenu un Sārni. Spēle starp Latvijas un Somijas duetiem ceturtdien, bet precīzs spēles laiks vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com