Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška atstāj sausā grieķi Vlavianosu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška atstāj sausā grieķi Vlavianosu
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Latvijas tenisists Andis Juška šodien ar pārliecinošu uzvaru uzsācis Grieķijas pilsētas Rodas „Challenger” tenisa turnīra kvalifikāciju. 24 gadus vecajam latvietim bija vajadzīga tikai nedaudz vairāk nekā pusstunda, lai ar 6:0, 6:0 uzveiktu rangā neesošo mājinieku Jasonu Vlavianosu.

Otro nedēļu pēc kārtas Latvijas tenisists Andis Juška startē „Challenger” sērijas turnīrā Grieķijā. Pirms nedēļas Atēnās turnīrā ar balvu fondu 85 000 eiro Andis pārvarēja kvalifikāciju, bet pamatturnīra 1. kārtā sīvā cīņā piekāpās slovēnim Gregam Zemļam. Šonedēļ turnīrs Rodā ir mazākas nozīmes (30 000 eiro balvu fonds), taču arī šoreiz Andim ir jāspēlē kvalifikācija.

Tajā viņš tika izlikts ar 4. numuru, kas pirmajā kārtā ļāva būt brīvam. Šodien 2. kārtas spēlē pretiniekos bija ATP rangā neesošs mājinieks Jasons Vlavianoss. 19 gadus vecajam grieķim šajā spēlē tā arī neizdevās izrādīt vērā ņemamu pretestību Andim, kurš 32 minūšu laikā uzvarēja 12 geimus pēc kārtas – 6:0, 6:0.

Tādējādi līdz pamatturnīram un 3 reitingu punktu iegūšanai mūsu tenisistam atlicis gūt vairs vienu uzvaru – rīt pretiniekos būs brits Džonatans Marejs. ATP vienspēļu rangā viņa vārds meklējams vien otrajā tūkstotī (1199. vieta), bet dubultspēlēs viņš ir augstajā 77. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +4 [+] [-]

, 2010-04-25 17:23, pirms 14 gadiem
griekis drosi vien akls bija gadijies