Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Lībietis uzvar tikai dubultspēli

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Lībietis uzvar tikai dubultspēli
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisisti Deniss Pavlovs un Miķelis Lībietis mainīgām sekmēm turpina dalību Dominikānas Republikas pilsētas Santodomingo „Future” turnīrā. Vienspēlēs abiem latviešiem neveiksmes, bet dubultspēlēs šovakar ceturtdaļfināls.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka uz četru turnīru sēriju Centrālamerikā devušies divi Latvijas tenisisti – Deniss Pavlovs (ATP vienspēlēs 652.vieta, dubultspēlēs 219.vieta) un Miķelis Lībietis (ATP vienspēlēs 1582.vieta, dubultspēlēs 873.vieta). Pirmā pietura – Dominikānas Reuplikas pilsēta Santodomingo.

Vienspēļu turnīrā latviešiem iegūt reitinga punktus nav izdevies. Miķelim sekmīgi izdevās tikt pāri kvalifikācijas kārtām un šķita, ka pamatturnīrā paveicies ar sāncensi – 18 gadus vecais Barbadosas sportists Darians Kings ATP rangā neatrodas. Diemžēl mačā viņam izdevās uzvarēt latvieti pārliecinoši – 6:4, 6:2. Arī Pavlovam 1.kārtā neveiksme – trijos setos ar 6:3, 3:6, 4:6 viņš atzina amerikāņa Filipa Simondsa (ATP 588.) pārākumu.

Pie vienas uzvaras abi latvieši tikuši dubultspēļu sacensībās, kurās spēlē kopā. 1.kārtā pirmdienas vakarā ar 7:6(2), 6:2 tika apspēlēts Takanji Garangangas (Zimbabve) un Rupeša Roja (Indija) duets. Šodien ceturtdaļfinālā Denisam un Miķelim pretī stāsies Aliels Behars (Urugvaja) un Luiss Davids Martiness (Venecuēla). Lai tiktu pie dubultspēļu ranga punktiem, latviešiem jāuzvar.

Tikmēr Somijas pilsētas Hensinku „Challenger” dubultspēļu turnīra pirmās kārtas maču aizvadīs Andis Juška. Viņa pārinieks turnīrā ir vācietis Filips Markss, bet pirmie pretinieki austrietis Aleksandrs Peja un vācietis Mihails Kolmans.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home