Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovas pirmā pretiniece Tokijas turnīrā būs Robsone

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastovas pirmā pretiniece Tokijas turnīrā būs Robsone
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Jau rīt Japānas galvaspilsētā Tokijā sāksies WTA „Premier” tenisa turnīra kvalifikācijas cīņas. Šajā turnīrā spēlēs arī Latvijas dāmu tenisa līdere, liepājniece Anastasija Sevastova, kuras pirmā pretiniece būs Lora Robsone no Lielbritānijas.

Pēc „US Open” Anastasija bija paņēmusi nelielu pauzi, bet šonedēļ atgriežas WTA tūrē ar turnīru Tokijā. „Toray Pan Pacific Open” ir viens no WTA „Premier” turnīriem un tā balvu fonds sastāda 2 000 000 ASV dolāru, tāpēc ar Anastasija WTA ranga 57.vietu nebija gana, lai viņa uzreiz iekļūtu pamatturnīra dalībnieču vidū. Kvalifikācijā liepājniecei ticis sestais numurs, kas nozīmē ka pretiniekos var būt tikai rangā zemāk esošas sportistes.

Pirmajā kārtā Sevastovas pretiniece būs jaunā Lielbritānijas tenisiste Lora Robsone. 16 gadus vecā sportistes WTA turnīros startē jau vismaz divus gadus, bet WTA rangā šobrīd atrodas 227. vietā. Līdz šim abas tenisistes savā starpā nav spēlējušas. Mačs jau rīt sešos no rīta pēc Latvijas laika.

Ja Anastasijai izdosies pārvarēt pirmo kārtu, tad nākamajā pretiniekos varētu būt beļģiete Kirstena Flipkensa (WTA 77.) vai rumāniete Simona Halepa (WTA 100.). Iekļūšanu pamatturnīrā garantēs divas uzvaras.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...

  +1 [+] [-]

, 2010-09-23 17:35, pirms 14 gadiem
Grūts kvalifikācijas zars patrāpijies... Cerams, ka izdosies

     [+] [-]

, 2010-09-23 21:06, pirms 14 gadiem
Turies!

     [+] [-]

, 2010-09-24 01:25, pirms 14 gadiem
Diez kā "nespīd"!!!Jau Robsone-"ciets rieksts",nerunājot par turpmāko...