Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška zaudē vienspēli, bet kopā ar Pavlovu uzvar dubultspēlē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška zaudē vienspēli, bet kopā ar Pavlovu uzvar dubultspēlē
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Šodien Penzas „Challenger” tenisa turnīrā kārtējās spēles aizvadījuši Latvijas tenisisti. Andis Juška vienspēļu turnīra 2. kārtā piekāpās mājiniekam Aleksandram Kudrjavcevam, bet kopā ar Denisu Pavlovu izcīnīja vietu dubultspēļu turnīra pusfinālā.

Krievijas pilsētas Penzas „Challenger” turnīru abi Latvijas tenisisti uzsāka vakar. Andim Juškam izdevās pārvarēt vienspēļu turnīra pirmo kārtu, bet Denisam Pavlovam tas nesanāca. Šodien Juška devās kortā, lai aizvadītu otrās kārtas spēli, kurā viņa sāncensis bija ar 4. numuru izliktais Aleksandrs Kudrjavcevs. Tāpat kā vakar Andis pirmo setu zaudēja ļoti pārliecinoši (1:6), bet otrajā cīņa jau bija sīvāka. Diemžēl no zaudējuma neizdevās izvairīties – 1:6, 6:7(5), kas nozīmēja, ka vienspēļu rangā nopelnīti pieci punkti.

Vērtīgāks abiem Latvijas tenisistiem iznācis dubultspēļu turnīrs. Vakara ar 6:2, 6:2 tika apspēlēts Nikolosa Basilašvili (Gruzija) un Ervanda Gasparjana (Krievija) duets, bet šodien pretiniekos bija ar 2. numuru izliktie Sergejs Bubka (Ukraina) un Jevgēņijs Kirilovs (Krievija). Cīņa iznāca pietiekami spraiga, tomēr galarezultāta uzvarētāji bija Juška un Pavlovs – 3:6, 7:5, 10:6. Par vietu finālā rīt puiši tiksies ar Denisa Matsukeviča (Krievija) un Alekseja Kendruka (Kazahstāna) duetu. Pusfināla sasniegšana abiem devusi jau 27 reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com