Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Startējis Latvijas ziemas čempionāts tenisā jauniešiem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

No 19. līdz 31.martam Lielupes tenisa centra kortos norisināsies Latvijas ziemas čempionāts tenisā jauniešiem. Medaļu komplekti tiks sadalīti četrās vecuma grupās. Šonedēļ cīņas par uzvarētāja godu sāks U-12 un U-16 grupu jaunie tenisisti, bet jaunnedēļ medaļas sadalīs U-14 un U-18 grupu sportisti.

Latvijas ziemas čempionāts ir ikgadējs turnīrs – tā ieskaitē sacenšas gan pieaugušie, gan jaunieši, bet šogad pirmo reizi arī seniori. Ja pieaugušie un seniori turnīru izspēlēs aprīlī, tad jauniešim mači jau marta pēdējās divās nedēļās. 19.martā tenisa centrā „Lielupe” notika kvalifikācijas spēles U-12 un U-16 vecuma grupās, bet no šodienas šajās grupās pamatturnīra spēles meiteņu un puišu vienspēlēs.

U-12 vecuma grupā ar 1.numuru izlikti Denīza Marcinkeviča un Teodors Pukše, bet U-16 vecuma grupā galvenie favorīti ir Annija Anna Veinšteina un Mikus Pauls Losbergs. Abu pārējo turnīru dalībnieku sastāvs būs zināms šīs nedēļas beigās. Katrā no vienspēļu turnīriem piedalīsies 16 dalībnieki, bet dubultspēles ziemas čempionātā netiks spēlētas.

Katras dienas rezultātiem varat sekot līdzi Latvijas Tenisa savienības interneta mājaslapā – www.lts.lv sadaļā Sacensības.

2011.gada Latvijas ziemas čempioni tenisā jauniešiem
U12 - Denīza Marcinkeviča un Daniels Petrovs-Dukāts
U14 - Diāna Baumgartnere un Rustems Gataullins
U16 - Anastasija Škuļepa un Reinis Bucens
U18 - Anastasija Trubiča un Arkādijs Slobodkins