Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška iekļūst Neapoles dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška iekļūst Neapoles dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisists Andis Juška šodien guvis uzvaru Itālijas pilsētas Neapoles „Challenger” turnīra dubultspēļu sacensību 1.kārtā. Spēlējot duetā ar krievu Mihailu Jelginu, viņam izdevās apspēlēt Nīderlandes pāri Tomasu Šorelu un Igoru Sijslingu – 6:4, 4:6, [11:9].

Jau ziņojām, ka Juška Neapolē nesekmīgi mēģināja sasniegt vienspēļu pamatturnīru, gūstot tikai divas no trijām nepieciešamajām uzvarām. Šodien mūsu sportists kopā ar krievu Mihailu Jelginu devās kortā, lai aizvadītu dubultspēļu turnīra pirmās kārtas maču, un izdevās tikt pie uzvaras.

Ar 4.numuru izliktajam Latvijas un Krievijas sportistu duetam pretī stājās Nīderlandes pārstāvji Tomass Šorels un Igors Sijslings. Spēles pirmajā daļā Juška un Jelgins ieguva drošu pārsvaru (6:4, 4:2), tomēr tad pamanījās zaudēt četrus geimus pēc kārtas. Sekojošais supertaibreiks ritēja punkts punktā, bet beigās veiksme uzsmaidīja Latvijas un Krievijas sportistu duetam - [11:9].

Uzvara katram no tenisistiem devusi 15 reitinga punktus, kā arī 200 eiro prēmiju. Ceturtdaļfinālā būs jāspēlē pret čeha Ivo Minara un baltkrieva Uladzimira Ignatika duetu.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home