Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam sakāve Jokohamā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam sakāve Jokohamā
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Neveiksmīgs Jokohamas „Challenger” turnīrs izvērties Latvijas tenisistam Andim Juškam. Zaudējumam dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā sekojusi arī sakāve vienspēļu sacensībās – 1:6, 2:6 pret īru Luku Sorensenu.

Jau ziņojām, ka šajā nedēļā Andis Juška aizvada „Challenger” sērijas turnīru Japānas pilsētā Jokohamā. Turnīra balvu fonds ir 50 000 ASV dolāru un Andis bija iekļauts pamatturnīra dalībnieku vidū kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs. Diemžēl šoreiz panākumi izpalikuši.

Vakar dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā kopā ar Aleksandru Kudravcevu tika zaudēts pret Jessi Huta Galungu (Nīderlande) un Kju-Tae Imu (Dienvidkoreja) - 6:4, 2:6, 4:10. Šorīt vienspēļu turnīrā Andim pretī stājās šī brīža labākais Īrijas tenisists Luks Sorensens, kuram ATP rangā šobrīd 313. vieta. Lai arī Andis rangā ir augstāk (278.), tomēr bukmeikeri par mača favorītu bija noteikuši Sorensenu un nekļūdījās. Īrijas sportists guva vieglu uzvaru ar 6:1, 6:2, iekļūstot 2. kārtā.

Tikmēr Juškam turnīrs beidzies bez reitinga punktu iegūšanas. Arī jaunnedēļ Andim plānotas sacensības Japānā.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-11-18 14:33, pirms 14 gadiem
Jau ziņojām, ka šajā nedēļā Andis Juška aizvada „Challenger” sērijas turnīru Kapānas pilsētā Jokohamā. ------> interesanti, kur ir tada valsts Kapāna??

     [+] [-]

, 2009-11-19 15:27, pirms 14 gadiem
Juška... Nu, tāds tizlenis... Pat turnīrā, kas ir domāts maziem bērniem, zaudē pirmajā kārta ar tādu rezultātu. Man kauns, ka viņš mans tautietis.