Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei sakāve Marokā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei sakāve Marokā
Līga Dekmeijere
Foto: Sergejs Ņeverkevičs

Ar smagu zaudējumu māla sezonu iesākusi Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere. Spēlējot duetā ar austrālieti Džesiku Moru, viņa bez variantiem zaudēja Marokas pilsētas Fesas turnīra 1.kārtas mačā pret Dinaru Safinu (Krievija) un Gaļinu Voskobojevu (Kazahstāna) – 1:6, 1:6.

Pēc ilgāka pārtraukuma uz WTA turnīriem devusies labākā no Latvijas dubultspēļu tenisistēm Līga Dekmeijere (WTA 90.), izvēloties Marokas pilsētas Fesas „International” sacensības. Diemžēl atgriešanās WTA līmenī izdevās pagalam neveiksmīga – spēlējot duetā ar austrālieti Džesiku Moru, neizdevās pārvarēt pat pirmo kārtu. Viņu pretinieces bija kādreizējā WTA vienspēļu ranga līdere Dinara Safina un Gaļina Voskobojeva no Kazahstānas. Gan pirmajā, gan otrajā setā Safinas un Voskobojevas pārsvars bija ļoti izteikts, ko apliecina rezultāts – 6:1, 6:1. Dalība turnīrā Līgai deva vienu reitinga punktu un 430 ASV dolāru prēmiju.

Neveiksmīga diena ar 19 gadus vecajam Artūram Kazijevam, kurš centās kvalificēties Turcijas pilsētas Antālijas „Future” vienspēļu pamatturnīram. Sestdien un svētdien Artūrs guva uzvaras - 6:3, 6:3 pret Filiposu Cangaridi (Kipra), bet svētdien 7:6(4), 7:6(4) pret britu Ričardu Gabu (ATP 1169.). Šodien labi izdevās iesākt arī izšķirošo maču par tikšanu pamatturnīrā pret čehu Jirži Kosleru (ATP 799.), tomēr spēles otrajā pusē veiksmīgāks bija sāncensis – 6:2, 2:6, 3:6. Līdz ar to Kazijevam joprojām nav izdevies tikt pie kāda vienspēļu ranga punkta.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...
ITF Tennis - Home Page