Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Minskā sāk ar panākumu dubultspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Minskā sāk ar panākumu dubultspēlēs
Anastasija Sevastova
Foto: Milan Hutera

Anastasija Sevastova šonedēļ spēlē ITF 25 000 turnīrā Minskā uz māla seguma. Latvijas otrā rakete viesošanos Baltkrievijā otrdien sāka ar panākumu dubultspēlēs.

Sevastova Minskā dubultspēļu turnīrā piedalās kopā ar Bulgārijas tenisisti Aleksandrinu Najdenovu. Viņas 1. kārtā ar 6:3, 6:3 pieveica Krievijas komandu Ksenija Bekere/Poļina Monova.

Sevastova šogad ceturto reizi piedalās dubultspēļu sacensībās. Anastasija ar Austrijas tenisistēm Melāniju Klafneri un Annu Mariju Hailu ziemā uzvarēja ITF 10 000 sērijas turnīros Šarmelšeihā un Trnavā.

Ranga 237. vietā esošā Sevastova vienspēļu turnīru Minskā sāks pret ranga 617. vietā esošo Krievijas tenisisti Viktoriju Kamensku. Viņa pamatturnīrā iekļuva no kvalifikācijas. Sevastovai šogad individuālajās sacensībās ir 34-3 bilance un četri ITF tituli.

Brāļi Podžus otrdien ar graujošu uzvaru sāka "Futures" dubultspēļu turnīru Stambulā, kur uz "hard" seguma ar 6:1, 6:2 sakāva mājiniekus Leventu Evjapanu un Mertu Nači Turkeru. Abi latvieši vienspēļu turnīru sāks rīt.