Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs neiekļūst Karši "Challenger" vienspēļu pamatturnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs neiekļūst Karši "Challenger" vienspēļu pamatturnīrā
Deniss Pavlovs
Foto: Gintars Kavacis

Jau otro nedēļu Uzbekistānas „Challenger” sērijas turnīros startēs Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs. Deniss Karši pilsētas turnīru uzsāka jau šodien ar vienspēļu kvalifikāciju – pirmajā spēlē uzvara, bet otrajā diemžēl zaudējums.

Atgādinām, ka šī nedēļa Andim Juškam un Denisam Pavlovam bija ļoti sekmīga Samarkandā – dubultspēlēs abi kopā tika pie pirmā kopīgā „Challenger” sērijas titula, bet vienspēlēs Andis aizkļuva līdz pusfinālam. Šonedēļ abu Latvijas sportistu ceļš vedis uz citu Uzbekistānas pilsētu Karši, kur arī norisinās „Challenger” sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 35 000 ASV dolāru, tikai šoreiz hard seguma kortos. Jāpiemin, ka pērn latvieši šajā turnīrā sasniedza dubultspēļu finālu.

Šoreiz turnīru kā pirmais iesāka Pavlovs, kurš bija pieteicies vienspēļu kvalifikācijas sacensībām. Vienspēļu rangā Denisam šobrīd ir 934. vieta un viņš nebija starp favorītiem uz iekļūšanu pamatturnīrā. Pirmajā spēlē tika izcīnīta pārliecinoša uzvara pār rangā neesošo mājinieku Dijoru Hajridinovu (6:1, 6:1), bet otrajā mačā pretinieks jau krietni nopietnāks – austrālietis Semjuels Grots, kuram rangā šobrīd 488. vieta (savulaik bijis 220.). Spēle bija ļoti līdzīga, taču Deniss divreiz piekāpās taibreikos (2:7 un 4:7), izstājoties no vienspēļu turnīra. Pie reitinga punktiem mūsu sportists netika.

Rīt Karši turnīrā uzsāks pamatturnīra cīņas, bet mūsu sportistiem rītdiena brīva. Vienspēļu sacensībās Andis Juška (ATP 313.) ir izlikts ar 6.numuru un pirmo maču aizvadīs pret citu ATP rangā neesošu mājinieku Abduvorisu Saidmuhamedovu, bet dubultspēļu turnīrā Juška un Pavlovs tikuši pie ceturtā numura goda. Pirmie pretinieki – Aleksejs Kedrjuks (Kazahstāna) un Deniss Matsukevičs (Krievija).

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2010-08-15 17:06, pirms 14 gadiem
žel tiešam...