Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Somijas komandas kapteinis: "Esmu apmierināts ar padarīto"

Somijas komandas kapteinis: "Esmu apmierināts ar padarīto"
Somijas komanda
Foto: Kaspars Volonts, LTS

"Arēnā Rīga" sākušās Deivisa kausa cīņas starp Latvijas un Somijas komandām. Pēc pirmajām divām spēlēm iespaidos dalījās Somijas komandas pārstāvji.

Somijas komandas kapteinis Kims Tilikainens atzina, ka kopumā ir apmierināts ar šodienas sniegumu: "Šodien bija diezgan laba diena. Mūsu puiši cīnījās labi – Mike nopelnīja labu uzvaru, savukārt Herko cienījami nospēlēja pret Ernestu. Esmu apmierināts ar šodien padarīto un gaidu, ko piedāvās nākamās dienas."

"Rīt būs laba spēle – abas komandas vēlēsies uzvarēt. Prognozēt gan ir grūti – jebkas var notikt," piebilda Tilikainens. Jautāts par to, vai netraucēja brīžiem skaļais skatītāju atbalsts mājiniekiem, Tilikainens atbildēja, ka netraucēja, jo savējo atbalstīšana ir saprotama lieta.

Miķeļa Lībieša šodienas oponents Mike Kontinens izteicās, ka, lai gan ir redzējis latvieša spēli junioru laikos, tagad dažus gadus nebija sanācis vērot Lībieša sekmes. M.Kontinens gan piebilda, ka uz šāda seguma svarīgāka ir sava spēles ritējuma ievērošana, nevis pielāgošanās pretinieka piedāvātajam stilam. Līdzīgi kā komandas kapteinis Tilikainens, arī Lībieša oponents sacīja, ka skatītāji nav bijuši traucēklis – piemēram, spēlējot Bulgārijā, M.Kontinens ik pa brīdim esot atskatījies, vai skatītāji nav piekļuvuši ļoti tuvu.

Ernesta Gulbja pretinieks Herko Polanens, komentējot savu spēli, bija lakonisks: "Pret Ernestu spēlēt bija jautri. Lai gan viņš servēja labi un uzvarēja, tik un tā esmu apmierināts ar savu sniegumu."

     [+] [-]

, 2013-09-14 00:49, pirms 11 gadiem
Rīt vairs nebūsi

     [+] [-]

, 2013-09-14 02:29, pirms 11 gadiem
tāpat viss izšķirsies svētdien!

     [+] [-]

, 2013-09-14 06:49, pirms 11 gadiem
Somi malači. Ja dubultspēli nespēlēs Gulbis, tad var būt negaidīti pārsteigumi.

     [+] [-]

, 2013-09-14 07:55, pirms 11 gadiem
kāds ticēja, ka Gulbis nespēlēs dubultspēli?