Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartonei zaudējums "French Open" junioru dubultspēļu pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartonei zaudējums "French Open" junioru dubultspēļu pusfinālā
Kamilla Bartone. Foto: Zuma Press/Scanpix

Kamillai Bartonei ar Krievijas tenisisti Oksanu Seļehmetevu neizdevās sasniegt "French Open" dubultspēļu turnīra finālu. Tikmēr Mārtiņš Podžus "Futures" turnīrā Ēģiptē nopelnīja gada otro pusfinālu.

Kamilla Bartone un Oksana Seļehmeteva Parīzē bija izsētas ar otro numuru. Citu izsēto komandu neveiksmes radīja situāciju, ka viņām ceļā uz finālu pretī stājās tikai neizsētās komandas un vienu no tām neizdevās pieveikt.

Bartone ar pārinieci šodien pusfinālā ar 3:6, 6:1, 7:10 zaudēja aizsardzībā sekmīgi nospēlējušajām Itālijas tenisistēm Eleonorai Alvizi un Lizai Pigato

Bartone un Seļehmeteva tādējādi palika soli no komandas trešā "Grand Slam" fināla. Pirmais bija pērn Vimbldonā, kur titulu iegūt neizdevās, bet vasaras turpinājumā abas kļuva par "US Open" čempionēm.

Ar trešo numuru izsētais Mārtiņš Podžus (ATP 450.) Šarmelšeihas ITF M15 turnīra ceturtdaļfinālā ar 6:3, 7:6(3) uzvarēja ar sesto numuru izlikto ukraini Vladislavu Manafovu (ATP 532.). Podžus atspēlēja abas breikbumbas, bet pats realizēja vienu no sešām

Viņam pēc šodienas panākuma ir 2-1 bilance pret Manafovu, abas uzvaras gūstot M15 kategorijas turnīros Šarmelšeihā uz cietā seguma. Podžus pirmoreiz pārāks bija 2019. gada februārī ar 6:4, 7:5.

Podžum Ēģiptē būs sezonas otrais pusfināls, ar tā sasniegšanu nopelnot četrus ATP reitinga punktus. Rīt mačs pret turnīra pirmo numuru Denisu Jevsejevu (ATP 373.) no Kazahstānas. Abiem tā būs pirmā tikšanās.