Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane grūtā cīņā pārvar pirmo kārtu gada pēdējā turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismane grūtā cīņā pārvar pirmo kārtu gada pēdējā turnīrā
Daniela Vismane. Foto: Tobias Froehlich

Latvijas sieviešu tenisa ceturtajam numuram Danielai Vismanei (WTA 496.) vajadzēja vairāk nekā divarpus stundas (2:37), lai pārvarētu pirmo barjeru Antaljas ITF W15 sērijas turnīrā, kur viņa ar 6:3, 4:6, 6:2 apspēlēja Japānas tenisisti Sakuru Hosogi (WTA 710.).

Vismane līdz izšķirošajam setam nokļuva pēc būšanas vadībā ar setu un 3:1. Viņa 2. setā zaudēja četros geimos pēc kārtas, nokļūstot iedzinējos ar 3:5. Daniela neļāva pretiniecei izservēt setu, nākamajā geimā pie 4:5 atspēlēja četras setbumbas, bet ar piekto galā netika.

Vismane pēdējā setā ar servi zaudēja tikai divās izspēlēs (pirmā serve 13/15, otrā serve – 3/3), japānietei breika iespējas nedodot, bet pati realizēja divas no trim breikbumbām, nodrošinot uzvaru, kas viņai dod vienu WTA reitinga punktu.

Viņai Antaljā, kur notiek māla seguma turnīrs, ir gada pēdējais iznāciens, Turcijā spēlējot otro nedēļu pēc kārtas. Pirmā nedēļa bija pieticīga, abos turnīros pārvarot vienu kārtu. Šonedēļ šis rezultāts atkārots. Vismane dubultspēļu turnīrā arī šonedēļ piedalās ar bulgārieti Gerganu Topalovu.