Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Deivisa kausa komandas kapteinis: "Arī bez Gulbja mums Turcijā ir varianti"

Deivisa kausa komandas kapteinis: "Arī bez Gulbja mums Turcijā ir varianti"
Ernests Gulbis. Foto: Alexander Scheuber

Arī ja Latvijas izlasei nepievienosies tās līderis Ernests Gulbis, komandai tik un tā būs iespējas Deivisa kausa divcīņā pieveikt Turciju, sarunā ar portālu Sportacentrs.com saka vienības kapteinis Deniss Pavlovs.

Deivisa kausa Pasaules zonas otrās grupas cīņai pret Turciju mūsējie šobrīd pieteikuši ārkārtīgi mazpieredzējušu sastāvu - 16 gadus vecais Gustavs Dambiņš un 17 gadus vecais Reinis Kupfers nav spēlējuši pat “Futures” turnīru līmenī. Tāpat pieteikumā ir Vācijā uzaugušais tenisists Roberts Štrombahs, kuram ir 21 gads, un 35 gadus vecais Edgars Maņušis. Viena vieta vēl palikusi brīva – to varētu ieņemt Latvijas pirmā rakete Gulbis. Latvijas izlase pie turkiem viesosies nākamās nedēļas nogalē.

“Pastāv liela iespēja, ka arī Ernests spēlēs Deivisa kausā. Tas būs atkarīgs no tā, vai viņš Stambulā spēlēs “Challenger” turnīrā, kas notiek tajā pašā nedēļā. Ja Ernests tur spēlēs, būs svarīgi, kā viņš tajā nostartēs. Ja zaudēs līdz piektdienai, kad ir pēdējā pieteikuma mainīšanas diena, tad viņš spēlēs Deivisa kausā,” norāda Pavlovs.

“Mums nevajag, lai viņš ātri pabeigtu “Challenger” turnīru. Ja Ernests uzvarēs mačus, viņam būs pārliecība. Protams, mums būtu arī labi, ja Gulbis spēlētu Deivisa kausā,” cerību pauž Latvijas izlases kapteinis.

Pagājušā gada martā Latvijas otrā rakete Mārtiņš Podžus bez paskaidrojumiem Deivisa kausa laikā pameta komandu. Viņš divcīņai pret Turciju neesot uzrunāts.

“Kopš tās reizes Mārtiņu neesmu saticis un neesam arī runājuši. Ja viņš pameta izlasi un pēc tam neatbildēja ne zvaniem, ne īsziņām, kā arī līdz šim nekur nav parādījies, nedomāju, ka viņu vajag meklēt un lūgt atgriezties. Tas nebūtu pareizi,” uzskata Pavlovs. Savukārt uzaicināts uz dueli pret Turciju bija talantīgais Kārlis Ozoliņš, kurš ir Latvijas trešā rakete, taču viņš atteicies. “Viņam bija citi plāni.”

Gaidāmajai cīņai pret Latviju turku sastāvā tikmēr atrodami visi vadošie tenisisti, tostarp otrā simta spēlētāji 25 gadus vecais Altu Čelikbileks (#174) un 26 gadus vecais Džems Ilkels (#188). Tomēr Pavlovs saglabā optimismu, norādot, ka mūsējiem ir varianti uzvarēt.

“Domāju, ar Ernestu sastāvā mums pret Turciju būs labas iespējas. Lai arī kurā ranga vietā būtu Gulbis, viņš ir ļoti labs un spēcīgs tenisists, kurš var uzvarēt jebkuru pretinieku. Tomēr arī bez viņa mums pret turkiem ir varianti, turklāt nav jau jāuzvar daudz maču – tikai trīs. Viss ir iespējams,” drošs ir Pavlovs.

     [+] [-]

, 2021-09-09 14:47, pirms 3 gadiem
Nu, Gulbis, moins, būtu vajadzūgs!!!!

  +1 [+] [-]

, 2021-09-09 14:48, pirms 3 gadiem
Būtu labi ja savickiju noņemtu un visi skrietu uz izlasi dirs.as pārplēsuši

  +4 [+] [-]

, 2021-09-09 15:31, pirms 3 gadiem
Futbolā mēs turkiem noteikti nezaudētu, bet teniss nav futbols...

     [+] [-]

, 2021-09-09 16:47, pirms 3 gadiem
Kur yad Ozoliņš un kāds no Podžiem?

     [+] [-]

, 2021-09-09 17:17, pirms 3 gadiem
pūce rakstīja: Kur yad Ozoliņš un kāds no Podžiem?
Ozoliņs torpedo, par Podiem nezinu

     [+] [-]

, 2021-09-09 19:52, pirms 3 gadiem
Arī ar Gulbi jums Turcijā nav variantu!

     [+] [-]

, 2021-09-09 22:20, pirms 3 gadiem
Tu ko lieto Pavlov. jūs tur izvālēs pēc pilnas programmas ar vai bez gulbja .
Tāda sajūta ka tik pasmirdēt kautkur un rakstu uzcept par neko..