Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis ATP rangā zaudē četras pozīcijas

Agris Suveizda

Gulbis ATP rangā zaudē četras pozīcijas
Ernests Gulbis. Foto: Meierhans Fotografie / Zug Open

LETA. Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā zaudējis četras pozīcijas un ieņem 311.vietu.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs ir vienu vietu zemāk nekā iepriekš (486.), Kārlis Ozoliņš atguvis vienu pozīciju (dalīta 1215.), bet Mārtiņš Rocēns pakāpies par piecām vietām augstāk (dalīta 1866.).

Pirmais rangā joprojām spānis Karloss Alkarass, kuram seko tautietis Rafaels Nadals, bet labāko trijnieku noslēdz norvēģis Kaspers Rūds. Ceturtais ir grieķis Stefans Cicips, piektajā pozīcijā atrodas serbs Novaks Džokovičs, bet uz sesto vietu no astotās pakāpies neitrālais sportists Andrejs Rubļovs, apsteidzot kanādieti Fēliksu Ožē-Aljasimu un tautieti Daņiilu Medvedevu. Devītais ir amerikānis Teilors Frics, bet labāko desmitnieku noslēdz dānis Holgers Rūne.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis papkāpies par vienu vietu un ieņem 372.pozīciju, Štrombahs pakāpies par deviņām vietām pozīciju (578.), Ozoliņš atguvis desmit vietas (1212.), kamēr septiņu pozīciju kāpums padevis Rocēnam (dalīta 1556.).

Izmantotie resursi:
LETA